♥ S T O P de P E R S E N ♥ update – 26/11/19

We hebben meerdere berichten gehad van mensen die hun camper aan ons beschikbaar willen stellen. Wildvreemde mensen maar ook voor ons bekende mensen. Zo ongelooflijk dankbaar zijn wij.
Maar ook mensen die spontaan geld boden. Mensen (voor ons onbekenden) die vanuit Amsterdam een camper wilden komen brengen. Mensen die crowdfunding voorstelden.

Er zijn zo ongelooflijk veel lieve, hartverwarmende, intens lieve en diep ontroerende reacties via allerlei kanalen binnen gekomen. Dit is hoe liefde voelt en dankbaarheid voelt. Dit maakt ons heel klein en nederig.

DANK DANK DANK aan de honderden mensen die ons bericht deelden (voor wat ik kan zien ruim 600 keer gedeeld). En daar hebben wij nu onze reis volgende week aan te danken.

Delen van dit bericht hoeft niet meer dus ?.

               

GEZOCHT met grote SPOED voor medisch noodgeval → een kleine camper met vast bed.

Als een engel op ons pad kwam er afgelopen weekend ineens een nieuw sprankje hoop. Ons leven is in een rollercoaster terecht gekomen, maar hopelijk is deze reis met een mooie bestemming: een toekomst met kwaliteit van leven.

Wat velen wellicht niet weten is dat ik 13 uur per dag in een pikkedonkere kamer lig en de overige uren beneden in een schemerige kamer. 
Ik kom tegenwoordig, als het al lukt, een of twee keer per week buiten. En als het lukt, met een hoge prijs achteraf.

Nu is er een mogelijke nieuwe studie waarin ik mee kan. Als ik tenminste een uMRI laat maken. Dit is een zittende MRI. Deze uMRI staat in hartje Londen waar tevens de radioloog werkt die zeer bekend is met diagnosticeren bij hoge cervicale problemen, waar mogelijk bij sprake van is.

Nu zoeken we een kleine camper met vast bed (niet boven de cabine) zodat ik liggend vervoerd kan worden. Een ambulance is geen optie aangezien we zelf deze kosten moeten dragen. De uMRI wordt helaas niet vergoed, de studie wel.
De kosten zullen rond de €1.400,- exclusief vervoerd- en verblijfskosten zijn. 

Wie heeft er een kleine camper te leen of te huur (tegen gereduceerd tarief want de normale prijzen zijn helaas niet te dragen voor ons) waar we Londen mee in kunnen en die we volgende week van 2 tot uiterlijk 6 december kunnen lenen ???

Liefs, ᗩnne en Stijn.

Liever een berichtje naar Stijn want ik ben te ziek om berichten te beantwoorden:
T 06 104 575 34 → WhatsApp of bellen mag ♥️.

Delen? Graag! We zoeken nog een engel ?.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skip to content