11 november 2020 – Jantine stelt zich voor

Wie is toch die vrouw achter de social media van Anne 🤔? Dat ben ik dus! Mijn naam is Jantine en woon samen met Ed en onze 3 kinderen Danny, Keanu en Ruben in Oosterhout 🙂.
Ongeveer 2 jaar geleden maakte ik, door een wederzijdse vriendin, voor het eerste kennis met de blogs van Anne. Haar manier van schrijven, vooral de humor die ze gebruikt, boeit me enorm en ieder blog is voor mij een feestje om te lezen. In de loop der jaren kwamen Anne en ik steeds meer in contact met elkaar. Hoe? Geen idee, je hebt dat soms, dat het gewoon klikt 🧡. En dat hebben wij ook. Toen bekend werd dat ze naar Barcelona moest voor haar levensreddende operatie, vroeg Anne via facebook wie haar mee wilde helpen met crowdfunden. Ik heb geen seconde na hoeven denken en stuurde haar gelijk een berichtje 💌 waar ze heel spontaan op antwoordde. En hoewel ik Anne en Stijn alleen via internet en appen kende, hebben ze me als volslagen vreemde toegelaten in hun privéleven en hebben we een bijzondere vriendschap opgebouwd. Met het hele social media team zijn we aan de slag gegaan met crowdfunden. Het hoogtepunt was natuurlijk het bereiken van de € 130K 🎉! En dit hebben we met zijn allen gedaan: het hele social media team. Daar waar ik alles inplan voor social media, neemt het fantastische team het uitdelen van hartjes en het reageren op berichtjes voor hun rekening. Echt een super team waar we trots op zijn!
Anne, maar ook Stijn, betekenen inmiddels enorm veel voor me 🥰. We delen samen de mooie en leuke momenten, maar ook de minder mooie en leuke momenten. We weten wat we aan elkaar hebben, dat we op elkaar kunnen bouwen en elkaar kunnen vertrouwen. Wat ik enorm in Anne waardeer is haar hart van goud 💛 vol liefde. Hoe moeilijk ze het soms ook heeft, toen ik eind september zelf even in een dip zat, kon ik toch bij haar terecht en steunde ze me. En dit is wederzijds. Ze zitten beiden in mijn hart ❤️ en gaan er niet meer uit, vrienden voor het leven!
Iedere morgen stuur ik Anne en Stijn een spraakberichtje 🎙️ om ze goedemorgen te wensen. Door de week ben ik de eerste die een berichtje stuurt, in het weekend wint 🥇 Anne het van me. Dan kan ik uitslapen en maak daar dankbaar gebruik van. Daar begint onze dag mee. In de loop van de dag krijg ik verschillende spraakberichtjes binnen van Anne met updates hoe het met haar gaat. Van Stijn krijg ik tekstberichten om met up to date te houden. Deze verzamel ik en maak er een compleet plaatje van, zodat deze gelanceerd kan worden op social media 🖥️. Ik doe dit met heel veel liefde, zorg en plezier! Al bellen ze me midden in de nacht wakker (liever niet natuurlijk 🤪).
Lieve Anne en Stijn, ik wil jullie bedanken voor jullie vertrouwen, vriendschap en de bijzondere band tussen ons drieën! Het is niet in woorden uit te drukken wat jullie voor me betekenen ❤️.
💋

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skip to content