14 september 2021 – Ictoria

Weet je nog dat ik die gratis website won net voor mijn crowdfunding?

Diezelfde mensen kunnen nu iets heel groots winnen.

Wat?
Een geldbedrag. Naamsbekendheid. Eer.

Hoe?
Door letterlijk een stem en een bevestiging via e-mail. Zo’n kleine moeite en zo’n enorm groot gebaar.

Waarom?

Allereerst omdat zij altijd klaar staan voor anderen. Wat zij hebben gedaan voor mijn crowdfunding is ongelooflijk. Een hele website aanpassen. Mollie (betaalmogelijkheid) activeren. Elke dag de donatiemeter aanpassen. Engeltjes verkopen in hun winkel en dat terwijl we elkaar toen nog maar net kenden.

Maar waarom nou echt?

Letterlijk hebben zij het omdenken uitgevonden. Wat bij een ander niet kan, kan daar wel!

Waar iemand met een beperking nergens aan de bak komt, zorgen Nadia en Herbert voor een mooie baan, voor een plekje in de gemeenschap, voor erkenning voor iemand zijn kunnen in plaats van wat iemand niet kan. Want bij Nadia en Herbert wordt gekeken in mogelijkheden, in perspectieven, in oplossingen en in kracht. Zij laten zich niet beperken (fysiek of mentaal) maar zoeken naar wat wel kan en geloof me, het kan!

Nadia zou het boegbeeld moeten zijn van mensen met een beperking, juist omdat zij er geen heeft. Ik hoor je denken: “En die rolstoel dan?”. Nou die rolstoel is gewoon handig als je lang bij de kassa in de rij moet staan, in haar geval dus zitten en geen pijnlijke voetjes. Dat zeg ik nu, maar dat zou Nadia zeker kunnen zeggen. Zij verdienen dit als geen ander, want dit is maatschappelijk verantwoord ondernemen zoals het bedoeld is, als je het mij vraagt.

Waar vraag ik jullie?

Een stem met bevestiging in je mail. Letterlijk een minuutje of twee. Niet meer! En dit zou voor hen, en voor al die mensen die zij in hun kracht kunnen gaan zetten, een wereld van verschil kunnen betekenen.

Dus stem je mee?

Dankjewel, namens Ictoria, Nadia en Herbert en namens mij 🧡😘.

https://www.igniteaward.nl/finalist/ictoria/?fbclid=IwAR1-bEbmV1CHSJHiF38nJwVljcIjNdWVBaQ09iblHo2FH4HpjtmCn6UjjpQ

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skip to content