18 november 2020 – Het social media team stelt zich voor

Eerder deze week hebben we kennis mogen maken met Jantine, Kumudini en Tiny. Maar er zijn nog meer mensen actief voor de crowdfunding van Anne’s Fight For Life. Vandaag staan zij in het zonnetje!☀️
Ik kom uit dezelfde woonplaats als Anne. Ik heb met Anne een aantal jaar het huis van Sinterklaas in mogen richten en zo ontstond onze vriendschap. Tante Annie is haar bijnaam omdat dat het alter ego is van Anne tijdens de Sinterklaas periode. Ik heb Anne in een korte tijd hard achteruit zien gaan en dat is de reden geweest dat ik haar wilde helpen met de crowdfunding. Ik hoop, samen met vele andere, dat Anne door deze operatie weer kwaliteit van leven terug krijgt en we samen nog vele jaren van het leukste feest van het jaar mogen genieten!
-Menno Gruijters-
Persoonlijk kende ik Anne van te voren niet zo goed, maar wat is er nou mooier dan iemand te kunnen helpen om haar doelen te bereiken? Ik ben er trots op dat ik mijn steentje heb kunnen bijdragen en dat we samen met z’n allen het doel hebben bereikt.
Ik heb hierbij een inkijkje gekregen in misschien wel het meest persoonlijkste stukje van haar leven. Daarbij is er een band ontstaan met wederzijdse interesse. We staan aan de voet van een bijzondere vriendschap.
-Anouk Guntlisbergen-
Anne en ik zijn al heel lang vriendinnen.
Ze is er altijd waar ik haar steun nodig heb, ze voelt mij altijd haarfijn aan. We hebben nog steeds weinig woorden nodig om elkaar te snappen. Het doet mij pijn Anne zo ziek te zien, en steeds zieker te zien worden. Er was ook geen twijfel dat ik haar ging helpen in de crowdfunding. Ik ben er blij mee dat ik haar kon helpen en dat er weer hoop was voor beter kwaliteit van leven.
-Marlon Gloudemans-
Anne ken ik al een geruime tijd door het sinterklaasfeest in Boxmeer. Hier was zij altijd heel enthousiast mee bezig. Ik zag haar achteruit gaan en wilde graag iets betekenen voor haar! Daarom help ik Anne met heel erg veel liefde!
-Anjo Versteegen-
Ik ben een goede vriendin van Anne en Stijn. Ik deelde vooral de leuke momenten met Anne en Stijn en hoorde vaak achteraf pas hoeveel ze er voor had moeten laten om bij die leuke momenten aanwezig te kunnen zijn.
Toen Anne en Stijn mij benaderden voor het Social media team was ik dan ook meteen overtuigd.
Ja, natuurlijk doe ik mee!
Ik ben trots op Anne en Stijn hoe goed zij dingen aan ons als Social media team over hebben durven laten zodat er tijd was voor rust en herstel in Barcelona. Daarnaast mogen we met z’n allen natuurlijk mega trots zijn op de snelheid waarop we de magische €130.000 bij elkaar hebben gekregen. Dankjulliewel daarvoor!
-Anouk Coopmans-
De reden dat ik heb meegeholpen met de social media is dat ik graag iets voor Anne terug wilde doen. Ze staat altijd voor anderen klaar. Ondanks dat ze haar handen vol heeft aan zichzelf en haar ziektes, heeft ze altijd een luisterend oor en is ze een steun voor anderen. Dat bewonder ik aan haar. Ze is een mooi mens! Dus deze hulp is het minste wat ik voor haar terug kan doen. ❤️liefs
-Petra van Riel-
Ik heb Anne leren kennen als een vrolijke, spontane en lieve vrouw die altijd voor iedereen klaar stond. Anne was altijd in voor gezelligheid, samen met alle vrijwilligers van de Boxmeerse Sinterklaasvereniging hadden we de mooiste feestjes! Het was dan ook voor niemand leuk om te zien dat ze op een gegeven moment niet meer met ons mee kon feesten..
Door de operatie die ze heeft gehad, heeft Anne weer de kans om een stukje meer Anne te zijn van de Anne die ze altijd was. Dat gun ik haar enorm, vandaar dat ik mijn steentje bij heb gedragen door onderdeel te zijn van haar social media team!
Lieve Anne, je bent sterk en dat is fantastisch om te zien! ❤️
-Daisy van Boekholt-

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skip to content