22 april 2021 – Helaas pindakaas!

Hai, daar ben ik alweer! Helaas pindakaas!

Allereerst: BEDANKT voor alle lieve reacties! Geen energie om ze te beantwoorden want ik heb een peesontsteking in mijn linkerpols, peesirritaties aan mijn rechterpols inclusief een infuus wat daar loopt te irriteren en een slijmbeursontsteking in mijn rechterschouder. Bingo weer. Dus dit typ ik in vier fases op mijn laptop en op mijn telefoon lukt reageren niet en te lang zitten achter de laptop lukt ook niet!

Ik heb vanochtend gehoord dat ze me toch liever een week hier willen houden omdat ze me dat in de gaten kunnen houden. Allereerst was dat even gruwelijk balen. Maar al snel bleek dat het niet voor niets is dat ze me hier houden want ik had koorts. Jawel, jullie lezen het goed. De vrouw die nooit koorts krijgt, krijgt ineens koorts. Tweeënhalve week in Spanje met een dikke ontsteking, zonder koorts en ik lig een dag in het ziekenhuis en krijg koorts, de afgelopen maanden geregeld getempt en geen koorts. Ik begrijp er de ballen niet van. Maar goed, welkom in mijn belachelijk eigenzinnige en irritante lijf.

Na twee maanden (of langer) blaasontsteking ben ik inmiddels aardig afgetakeld. Mijn lijf heeft er denk ik hard tegen gevochten. Daarbij de allergische reacties die mij elke weer een dikke terugslag gaven, ben ik nu niet meer zo sterk als ik in de film was, al was ik daar ook al behoorlijk beroerd. Maar goed, ik heb jarenlang een masker gedragen, dat went, dus dat lukte me voor de film ook. Ik heb dat masker opgezet omdat het rondom mijn nek juist wel goed gaat, ik kan eten (veel en veel te veel) en alles wat ik vertelde wat ik voor de operatie niet kon.

De reden dat ik nu in het ziekenhuis lig heeft niks met mijn nek te maken. Dit staat er los van en is waarschijnlijk een combinatie van MCAS en ontstekingen.Ik ging vanmiddag nog even kort van mijn stokje omdat er iemand met heftige parfumlucht direct naast mij stond. Ik heb altijd een scherpe geur gehad, voor alle geuren. Nu ik me zo slecht voel, is dat weer verergert. Niet in verhouding met hoe ik voor de operatie was, maar deze lieve mevrouw ruik ik vanaf 4 meter afstand (ik lig op mijn kamer en ruik haar dichterbij komen op de gang). Ik voelde me al niet goed, en toen kwam ze heel dichtbij en ging ik van mijn stokje. Nu hebben ze geregeld hier dat ze in ieder geval niet meer in mijn buurt komen met dikke parfumlucht op. Super lief! Ze zijn hier overigens allemaal super lief!

En toen kreeg ik vandaag een heel lief cadeautje van een vriendin uit een patiëntgroepje. Papa en mama kwamen kleding brengen en papa dacht dat dit pakketje mij wel blij zou maken! En of! Meer dan blij, ik ben dolgelukkig!

Zij, van dit pakketje stuurt iedereen anoniem chocolade. Maar ik en chocolade gaan niet zo goed (en wat baal ik daar ongelooflijk van) en toen kreeg ik iets anders dan chocolade! Waar je mij blij mee kunt maken! Nou hiermee! Volgens mij was ze nog niet ontmaskerd maar ik weet nu wie het is maar verklap nog niks. Ik ben benieuwd of dit net zo lekker smaakt als chocolade, maar daar komen we straks achter…

Fijn weekend, ik ga de verpleging in #MaximaMC entertainen dit weekend.

Liefs, Anne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skip to content