22 oktober 2021 – Verjaardagsmarteling

It’s my party and I cry if I want to! Maar ik huil niet vandaag, ik ga door!

Ik heb een wel heel bijzonder cadeau “gekregen” vandaag, namelijk een Minerva brace. Daarvoor moest ik naar de orthopedisch instrumentenmaker voor het aanmeten hiervan. Hierover zal ik later meer vertellen, of laten zien, maar ik kan jullie vertellen, een marteltuig is het wel! Leuk cadeau joh haha….

Amy zei al: Het is een omgekeerde verjaardagskroon! Hahaha, tja, zo kan je het best zien 😂. Maar, ondanks dit alles, ben ik stiekem toch verwend!

Mijn liefste kwam vanochtend binnen met een klein cakeje met heeeeeel veel kaarsjes erin. En ik heb ze in een keer uitgeblazen! Ik kreeg een klein armbandje met een infinity eraan, met daarbij de boodschap: wij strijden voor altijd samen door!

Daarna kreeg ik een cadeautje van mijn lieve, bijzondere vriendin Suus, wat stiekem meegereisd is naar Barcelona, met een omweg via mijn ouders en Stijn. Een beschermengel die me licht, harmonie en energie mag geven op donkere momenten.Toen zij dit cadeau uitzocht wist zij nog niets van de uitkomsten hier in Spanje. Schot in de roos!

Daarna FaceTime met mijn ouders. En ongelooflijk fijn om mijn moeder te zien die zich zo sterk houdt met mijn vader aan haar zijde. Ik ben trots!

Daarna kreeg ik een mooi bosje roosjes van Eva, Jacco en Marielle. Ontzettend lief. Vanmiddag kreeg ik een tasje liefde van Lisanne, Anjo en Geert.

Zijn verblijven hier ook allemaal in Mics. Echt ongelooflijk lief en bijzonder, hoe wij lotgenoten verbonden zijn door liefde en onvoorwaardelijk steun. Dat ervaren bezorgt me nu nog kippenvel!

En dan de bergen berichten op WhatsApp en Facebook! Dank dank dank!

Ondanks alles ben ik jarig! En wij gaan straks een lekker taartje eten, nu eerst even ogen dicht, want dat is nodig. Morgen vliegen wij weer richting onze Ties, ons eigen bed en onze familie en daar kijken wij ontzettend naar uit.

Dikke verjaardagszoen van mij voor jullie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skip to content