Liefde door de brievenbus; vandaag wel een heel speciale!

Ik krijg al maanden liefde 🧡 door de brievenbus, via kaartjes. Zoveel kaartjes, niet normaal. We hebben ze net ‘even’ geteld, het zijn maar liefst 254 kaarten en 19 tekeningen! Niet normaal hoeveel! En al die liefde, of het nou in ‘onze brievenbus’ in Spanje kwam, of door onze brievenbus thuis of door de brievenbus op de zaak: het was altijd liefde 🧡! Sommige kaarten hebben een hele reis afgelegd, want zijn vanuit Spanje weer terug gestuurd ‘retour afzender’ en door jullie weer naar ons Nederlandse postadres gestuurd. Zelfs een lotgenoot heeft voor ons nog een kaartje wat aankwam in Mics (het zorghotel waar wij met velen tegelijk verbleven 😂) naar ons huisadres gestuurd. Zo lief! Dankjewel Lonneke en Dennis 🧡! En die liefde door de brievenbus is zo ongelooflijk goed ontvangen, die liefde heeft er zeker deels voor gezorgd dat ik kracht bleef houden, want dat had ik wel nodig; kracht 💪🏻!

Ik wil iedereen die een kaartje heeft gestuurd, of sommigen zelfs die meerdere kaartjes hebben gestuurd, zoveel liefde teruggeven en dat kan ik alleen maar op deze manier doen, via mijn digitale kanalen. Dus aan iedereen die mij een kaartje heeft gestuurd: DANKJEWEL 🙏🏻! Ze zijn met liefde geschreven ✍🏻, vast met liefde bezorgd 💌 door de postbode en met nog meer liefde ontvangen door mij en Stijn 🧡.

Vandaag kwam er wel een heel bijzonder kaartje binnen, met een cadeau 🎁 erbij. Waar ik bij veel kaarten tranen met tuiten huil, want ik ben immers een weekdier geworden haha 😂, heb ik bij deze dikke tranen met tuiten gehuild van ontroering. Want deze raakte even een gevoelige, maar wel precies juiste snaar.

Als je ziek bent, zoals ik en mijn lotgenoten, dan verlies je een deel van jezelf. Elke keer als je langs de spiegel🪞loopt, zie je iemand die je niet herkent, iemand die je niet wilt zijn maar toch bent geworden. De kapper Janneke heeft daar al heel veel in gedaan voor mij. Ik zie weer een stukje Anne. Maar ook mijn lijf is veranderd, maar mijn kledinggarderobe is al heel lang niet meer, behalve dan de huispakken die ik online heb aangevuld haha 🤣. Maar met een mooi huispak voel ik me nog steeds niet echt mens, niet echt vrouw. Mooie kleren 💃🏻 is iets waar ik al heel mijn leven van hou, altijd gedaan. Ik was echt een shop-a-holic, shopte al mijn geld erdoorheen, wekelijks wel wat, of meer dan ‘wat’ 😂. Maar helaas veranderde dat, het shoppen, want ik kon het niet meer. Dus mijn garderobe bleef hangen op wat er al jaren hangt. Saai dus 🤦🏼‍♀️.

Vorig jaar kerst ben ik met Stijn nog een keer naar een winkel geweest omdat ik voor kerst wat moois wilde om aan te trekken. Dat was ook mijn doel, die ene winkel, nergens anders heen dan die winkel en dat lukte. We gingen naar Carola van Benthum , een designboetiek in Boxmeer. Een prachtige winkel, maar dan ook echt prachtig 😍! En haar kleding is kleding waarbij je wegsmelt. Langs de etalages lopen is alleen al een feestje 🥳. Dit keer ging ik naar binnen en sindsdien ben ik verkocht. Haar kleding is kunst, letterlijk kunst. Want naast dat ze kleding ontwerpt, schildert ze de prachtigste kunstwerken en daaruit haalt ze dan zo nu en dan weer een ontwerp voor een prachtige stof. Zo bijzonder!

Ik kocht daar vorig jaar een heerlijke broek, met een prachtige kanten top (deze combinatie had ik op mijn film voor de crowdfunding aan) en een zijden sjaal voor de kerst, want ik wilde er met kerst, ondanks de pleisters van de sonde, toch graag vrouwelijk bijzitten. Nou, ik was verkocht. De week erna mocht Stijn terug naar de winkel om nog twee van die broeken te scoren 😂, want ik was echt verkocht! En ik draag ze nog steeds met grote regelmaat, of eigenlijk zijn dit de enige broeken die ik buitenshuis draag.

Vandaag kreeg ik weer een stapel enveloppen met liefde erin binnen. En in een van die enveloppen vond ik een wel heel bijzondere kaart, met brief en cadeau van Carola 🧡. Een cadeaubon waarmee ik rustig in haar webshop kan shoppen of iemand die voor mij wat setjes afhaalt zodat ik thuis kan passen en beslissen. Ik ben zo diep ontroerd. En het is ook nog eens een bon waarmee ik letterlijk een hele set kan kopen, dus echt een royaal cadeau 🧡🎁🧡! Ik heb letterlijk tranen met tuiten gehuild, wat ik bij veel kaarten doe, maar bij deze waren het even hele diepe snikken. Want ik wist het wel al, maar vandaag werd het weer bevestigd; er bestaan echt prachtige mensen op de wereld 🧡!

Carola, dankjewel! Ik wens jou allereerst veel sterkte met de maatregelen die het kabinet noodgedwongen heeft moeten maken en waardoor jouw winkel nu gesloten is, jou en jouw collega ondernemers, maar daarnaast bedank ik je voor dit mooie cadeau, want je raakte precies de goede snaar 🧡!Wil je weten waar ik het over heb? Kijk maar eens op https://www.carolavanbenthum.nl/.

Dankjewel aan alle 254 mensen die mij een kaart stuurden, aan alle kinderen die voor mij hun kunsten uit de kast haalden en voor Carola, die mij weer de kans geeft om een stukje van mezelf terug te vinden. Dankjewel 🧡.

Bedankt voor het lezen en een fijne dag.

Liefs, Anne 😘

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *