31 oktober 2020 – Een positieve update

Vandaag een positieve update ☺️!
Nadat ze netjes boos was geworden op artsen en unit verantwoordelijken, zijn Anne en Stijn vrijdag in de loop van de morgen eindelijk naar een rustige kamer overgeplaatst! Zo rustig, dat Anne tegen Stijn zei: “tis hier zo stil, mag er een muziekje op πŸ“»?” Ze komt er zo tot rust, dat ze slaapt, serieus echt in slaap vallen en diep in slaap vallen. Ze was zo ontspannen, dat haar kussen nat was van het kwijlen πŸ˜‚.
Het ontbijt viel ’s morgens een beetje tegen (beetje weinig), dus Stijn is op jacht gegaan naar meer om de magen stil te houden. Anne heeft een broodje kaas met tomaat gegeten en is niet misselijk geworden πŸ§€πŸ…. Voor Anne iets nieuws, ze weet eigenlijk niet beter dan dat ze misselijk werd als ze iets in haar maag gooide.
Na bijna 3 weken snelle wasjes op bed werd het tijd voor een grondige wasbeurt in de badkamer πŸ›. Samen met een verpleegkundige heeft Anne zich gewassen en haar haren gewassen. Een ware uitputtingsslag, maar zo heerlijk om je na bijna 3 weken weer fris en fruitig te voelen 🧴!
Stijn is vooral moe, heel moe. Moe van alle spanningen van de afgelopen weken, de stress, het zorgen voor Anne, de rumoerige kamer en het slechte slapen 😳. Hopelijk nu ze op de rustige kamer zijn, komt ook Stijn tot rust en kan hij bijtrekken van de afgelopen zware weken 😴.
De afgelopen weken hebben Anne en Stijn tientallen kaarten ontvangen, waarvoor hartelijk dank πŸ’Œ. Super gaaf en het vrolijkt hun kamer enorm op! Wil je een kaartje sturen, laat het weten, dan geven we je het adres πŸ“¨.
Op het nachtkastje staan een paar dingen die Anne zeer dierbaar zijn. Om te beginnen natuurlijk Tieske 🐢. Naast Tieske staat Jan, haar schoonvader. Hij waakt over Anne en Stijn 😊. Van Suzanne heeft Anne een bijzondere steen gekregen en van Binie een prachtige bos bloemen πŸ’ die ze speciaal in Barcelona heeft laten bezorgen. En natuurlijk niet te vergeten het armbandje met een schelpje eraan 🐚. Op de dag van de operatie had ze met Stijn afgesproken dat ze samen (in gedachten) naar het strand zouden gaan. Stijn is die dag echt naar het strand geweest en heeft dit armbandje voor haar gekocht welke ze op haar verjaardag gekregen heeft πŸ₯°.
We komen snel weer met een nieuwe update πŸ™‚!
Namens Anne en Stijn,
🧑 -Jantine-

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skip to content