Crowdfunding part 2

We zijn weer een paar weekjes verder na mijn eerste berichtgeving over onze voornemens om te gaan crowdfunden. En gelukkig kan ik vertellen dat veel dingen al vorm krijgen. En hoe ?. Ik ben super trots op en vooral intens dankbaar voor wat er nu allemaal al gebeurt, voor alle hulp en alle ideeën.

Ik heb inmiddels twee teams om me heen, wat heel gek voelt om zo op te schrijven ?, want ik had nooit, nooit, nooit van mijn leven gedacht dat dit mijn leven zou gaan worden, dat ik ook een van die mensen zou worden die anderen om geld moet gaan vragen om mijn leven te redden. Ik besef het vaak helemaal niet en op een ander moment komt het besef hard binnen ?. Maar ik voel vooral dankbaarheid ?? en heel veel liefde ?. Want wat is het fantastisch om te voelen en ervaren dat mensen van mij houden, zoveel dat ze me willen helpen om weer kwaliteit van leven terug te krijgen. Ik ben echt gemarineerd in liefde ♥️ door alle mensen om me heen.

Het ene team is zeg maar ‘The-marketing-clan’. Zij denken mee over de vorm van crowdfunding, de acties, de mogelijkheden en de kansen die er liggen. Hierin zitten mijn lieve beste vriendin Yvon, mijn zus en zwager, mijn fantastische tante Tiny, Stijn en ik.
Het andere team ‘The-social-media-clan’, bestaande uit een volger Inge, die inmiddels vriendin is geworden, mijn nicht Annelies en haar vriend Wilfred, mijn andere beste vriendinnetje Marlon, mijn drie andere goede vriendinnen Petra, Kumudini en Anouk en ons lieve maatje Menno.

Een paar weken terug hebben we voor het eerst vergaderd met ‘The-marketing-clan’ via Zoom. Echt, wat een fantastische ideeën zijn er geboren. Ook hebben we al een naam voor mijn stichting, maar die houden we nog even voor ons tot we live gaan ?. We moeten het wel een beetje spannend maken hé! Er zijn echt al kei mooie ideeën geboren en plannen gemaakt, daarover later meer.

Ik ben de afgelopen weken druk geweest met het schrijven van veel teksten voor de website, wat me enerzijds een ontzettend fijn gevoel gaf, want eindelijk, eindelijk mocht ik weer bezig zijn met mijn toekomst ?, eindelijk kon ik weer denken aan wat er misschien volgend jaar wel weer kan, eindelijk is daar dat lichtje wat steeds een beetje dichterbij komt. Maar anderzijds heeft het me ook vreselijk uitgeput, want slapen ging de laatste weken niet best zeg maar. Vannacht, daarentegen, heb ik m’n slaap wel weer ingehaald. Ik heb de klok meer dan rond geslapen, het was nodig ?!

Ik hoop dat ik jullie snel mee mag nemen in onze nieuwe toekomst. Ik hoop dat ik snel kan berichten dat de stichting officieel bestaat en dat we kunnen gaan starten. Nog even m’n geduld bewaren, wat in in geval van mij een uitdaging is haha ?.

Dankjewel voor het lezen, voor jullie belangstelling, het medeleven, de lieve kaartjes en cadeautjes. Echt zo lief! Dankjewel.

Liefs, ᗩnne.

#crowdfunden #instabielenek #teknon
#aai #cci#CerebellarTonsilsEctopia #hindbrainherniation #verzakkingkleinehersenen #EDS#hersenstamcompressie #cervicalestenose #sondevoeding #blaaskatheter #dunnevezelneuropathie #schildkliercarcinoom #schildklierkanker #kanker
#dysautonomie #B12deficiëntie #artrose #gastritis #vitiligo #psoriasis #astma #herniadiafragmatica #reflux #ongewenstkinderloos #mentalhealthawareness #ptss #tieskethegoldendoodle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skip to content