Een weekje later…

Vandaag een week geleden checkte wij in bij het Maxima MC. Het gaat redelijk.
Gister had ik een hele slechte nacht gehad van een kleine 4 uur ?. Ik werd wakker van de vreselijke pijn in mijn hele lijf. Ik kon bijna niet bewegen, lopen werd zelfs zo’n uitdaging, een klein dieptepunt in de afgelopen maanden. Zoveel gruwelijke pijn door mijn hele lijf ?. Mijn adem stopte er soms letterlijk van…

Mijn zuidpool is nog steeds verongelukt, helaas. Nu kwamen er al een tijdje bloedklonters mee als ik een poging deed om het vosje ? uit z’n holletje te jagen, wat overigens maar zelden lukte, eigenwijze vosje ? laten we maar zeggen ?. Die bloedklonters werden steeds groter, steeds meer bloed in de wc ook. Ik werd er wat onrustig van, bang dat er in m’n darmen toch wat meer loos is dan we weten. Sowieso word ik onrustig als ik naar het toilet moet tegenwoordig, het is gewoon net horror ? in de pot ? . Zucht…
Omdat het weekend was, en wij het toch nog steeds moeilijk vinden om dan een arts te raadplegen?, hebben we zelf maar even logisch nagedacht. En dus lieten we de diclofenac staan, want daar kan dit ook door komen. Maar helaas had dat anderhalve dag later, gisteren dus, zoveel nare effecten op mijn lijf dat we er radeloos van werden. Zonder pijnstilling kan ik echt niet. Niet zo zeer vanwege de operatie, maar door de vreselijke pijn van een van de vele (vastgesteld 6, zeer waarschijnlijk 7 en mogelijk zelfs 8 neurologische aandoeningen. Ik spaar ze haha ??. Nee zonder gein, dit is natuurlijk echt super bizar. Hoe is het mogelijk dat in een lijf zoveel zeldzame aandoeningen verstopt zitten, waarvan zelfs een groot deel op neurologisch vlak liggen.
Afijn, opiaten en ik gaan niet zo lekker samen. Dus dan blijft er niet veel over dan Diclofenac en dat weet mijn MDL gelukkig ook.

Gister dus overleg gehad met mijn geweldig bevlogen MDL-arts. Mijn darmen liggen stil. Zonder klysma gebeurt er sowieso niks.
Hij wil toch dat ik voorlopig door ga met de diclofenac om andere dingen eerst uit te sluiten. Ik ben bekend met een fissuur, die zal nu waarschijnlijk weer open zijn, en ook aambeien heb in van jongs af aan.
Voor de fissuur heb ik nieuwe medicatie. Ook om mijn ontlasting soepeler te krijgen, heb ik nieuwe medicatie om van bovenaf (via de mond) te laxeren. Hopelijk gaan m’n darmen dan weer aan het werk, luie donders dat het er zijn ?!
Gelukkig weer wat meer pijnstilling dan alleen paracetamol. En dat resulteert meteen in een betere nacht en dag vandaag.

Ik heb sinds de operatie weinig kracht in mijn lijf. De lange narcose heeft er ingehakt. Ik zak door mijn benen, mijn armen zijn slap, dus Stijn is mijn levende rollator haha. Wel de mooiste, liefste en knapste ? rollator die er is, dat dan weer wel.
Dit komt vast weer goed, ik spuit elke dag mijn B12 injectie, dus daar kan het niet aan liggen. Narcose is gewoon een monster, vooral in mijn veel te zieke lijf.

Ontzettend bedankt ? voor alle lieve berichtjes, mooie kaartjes, interesse, reacties. Echt allemaal krachtpatsers waar ik op kan teren. DANK! ???

Aanstaande vrijdag krijgen wij de uitslag van de schildklier. Wel of geen kanker ?. Bizar ?eigenlijk, want ik heb al best m’n handen vol aan alle andere aandoeningen.
Ik ben nu nog niet erg bezig met de uitslag, omdat ik vooral mijn best doe mezelf bij elkaar te houden, fysiek gezien. Ik vermoed dat de spanningen vast nog komen, tot we het verlossende telefoontje krijgen. Laten we gewoon heel hard hopen dat dit er niet nog eens bij komt ?? …

Voor nu een fijne dag allemaal, bedankt voor het lezen ?.

Liefs, ᗩnne. �
Ps. Ik heb mezelf aangewend op iedereen
persoonlijk te reageren. Dat vind ik fijn. En geeft
me weer wat contact. Helaas lukt het me niet
altijd meer, omdat ik er niet meer toe in staat
ben. Ook op Messenger berichtjes kan ik niet
altijd meer reageren. Dit heeft alles te maken
met m’n fysieke gesteldheid en absoluut niks
met jullie want ik ben voor elke reactie intens
dankbaar ♥️.

#aai #cci#hindbrainherniation #CerebellarTonsilsEctopia #verzakkingkleinehersenen #EDS#hersenstamcompressie #cervicalestenose #hernias
#dunnevezelneuropathie #zenuwpijn #dysautonomie #B12deficiëntie
#sondevoeding #blaaskatheter #mentalhealthawareness #artrose #gastritis #vitiligo #psoriasis #ptss #herniadiafragmatica #reflux #ongewenstkinderloos
#georgethebutler ? #henrithetrike ? #kaatjekatheter #sjondesonde #tieskethegoldendoodle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skip to content