Engeltjes

Wat bestaan er toch mooie mensen! Ik schreef er laatst al over, maar nu weer, want er zijn echte engeltjes op mijn pad!
Afgelopen weken waren heftig. Twee weken terug vijf ziekenhuisafspraken. Vorige week drie, in drie verschillende ziekenhuizen (Radboud, Maastricht UMC, Veldhoven), een afspraak met een arbeidsdeskundige van de WMO en dan ook nog een telefonische afspraak met een journalist voor mijn crowdfunding en diezelfde dag een afspraak met mijn therapeut. Het is veel, maar ik word gedragen door de mensen die mij hier doorheen slepen!

Gister gebeurde er zoiets moois en onverwachts. Een van de mensen uit ons social media team, Angelina, is behoorlijk gedreven en enthousiast. En dat enthousiasme zet ze in om onder meer bekende Nederlanders te benaderen. En prompt stond ik ineens op Insta bij @nasrdin Dchar, onder andere een acteur uit Mocro Maffia. Tranen van geluk stroomden er bij meerdere van ons. Alleen het idee al dat iemand deze moeite neemt voor mij. Geweldig!

En tja, dan heb je de “echte” engeltjes, heel veel MAR in dit stukje engel. Engel MARlon. Engel MARianne. Engel MARion. Om het overzichtelijk te houden haha…
Marlon, een van mijn beste vriendinnen is een echte engel! Een enorme lieve, trouwe engel, al zolang! Ze helpt me enorm met de crowdfunding en om de engeltjes aan de kaartjes te maken.
Marianne, die van de vorige engeltjesactie, gaf aan dat ze wel weer engeltjes in elkaar wilde knutselen. Marlon reageerde meteen: Ik ga ze verkopen! Omdat mijn avatar verandert is ten opzichte van de vorige keer, heeft Marion, ook van de vorige engeltjesactie, de oranje avatar opnieuw vormgegeven. Ze stond erop dit te doen, last minute voor ze een paar dagen weg ging!
Jantine wilde uiteraard bijspringen waar nodig, alsof ze nog niet genoeg doet!?
Wat een engeltjes!
En dit keer heb ik de eer gehad om het kaartje opnieuw vorm te geven,
En zo startte de actie ‘Engeltjes voor Anne’s fight for life’ weer!

Ik ben omgeven door engeltjes. Mensen die uit zichzelf met ideeën komen. Mijn lieve tante die kleding gaat verkopen voor mijn crowdfunding. De mensen in mijn crowdfundgroep. En de mensen in m’n social media groep. Gewoon belangeloos jezelf inzetten voor een ander. Ongelooflijk!
En dan heb ik nog een lotgenoot en super goede vriendin die met een mega gaaf plan kwam wat ze samen met haar dochtertje uit wil voeren voor mijn crowdfunding. En datzelfde idee gaan wij hier in deze regio ook uitvoeren. Wordt vervolgd.

En dan eindig ik met Kumudini, onze goede, trouwe vriendin, al zoveel jaren! Die ook nu weer het penningmeesterschap op zich neemt met alle liefde, terwijl ze het zo druk heeft. Ik heb veel verdriet gehad van alles wat me de laatste jaren is overkomen, maar mijn hemel, wat maken mensen als Marlon, Kumudini, Yvon, mijn vader en liefste zus, Jantine, Angelina, tante Tiny, ome Jan en onze familie en vrienden het weer goed! Ik ben gezegend en daarom ook gewoon, ondanks alle medische ellende, gelukkig!

Er bestaan veel engeltjes! En de mooiste engel waakt over mij ☀️.

Liefs Anne

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *