Heel veel DANK ♥️??

Ik heb vaker met liefde gestrooid hier. Maar wat er nu door ons heen gaat is met geen pen te beschrijven. Diep, diep, diep ontroerd zijn we. Dit hebben we werkelijk nog nooit meegemaakt ??.

Dat ik zelf ooit de hoofdrol zou spelen in zoiets onwerkelijks, had ik nooit gedacht. En nu is het een werkelijkheid die zoveel spanningen en emoties met zich mee brengt.
De werkelijkheid is dat ik volgende week naar Londen ga voor een uMRI. En dat we daar heel veel voor moeten regelen. Schengenverklaring in verband met mijn medicatie. Een camper (goh ? ). De treinreis moeten we vastleggen. Het boeken van een hotel voor de eerste nacht. Uitzoeken of we daar kunnen parkeren met de gehandicaptenparkeerkaart. Een hotel zoeken voor de terugweg, voor het geval dat.

Gisteren deelden we op Facebook dat we op zoek zijn naar een kleine camper, zodat ik onderweg kan liggen als het nodig is*. We hebben ongelooflijk veel lieve, hartverwarmende reacties ontvangen.
Heel veel mensen opperden een crowdfunding te starten. Ik begrijp dat velen van jullie mij willen helpen, dat het minder machteloos voelt als jullie daadwerkelijk iets kunnen betekenen. Maar jullie vergeten dat jullie al heel veel voor mij betekenen. Ons bericht is ruim 500 keer ? gedeeld. Dat is echt ongelooflijk ♥️.
Ook zijn er wildvreemde mensen die ons geld beloofden via pb. Dat is echt zo ongelooflijk barmhartig en lief ?.
Maar we hebben besloten dit niet aan te nemen, omdat we dit zelf moeten kunnen dragen. Wij hebben financieel niks te klagen ten opzichte van vele andere mensen en daar zijn we dankbaar voor. Natuurlijk is hulp zoals het lenen van een camper welkom, want een geldboom hebben wij ook nog steeds niet ??. Maar geld aannemen van mensen die het zelf harder nodig hebben voelt niet goed.
Dit is een bedrag dat voor ons op te hoesten is, het geld komt niet uit de lucht vallen maar dit komt echt goed. We weten niet wat de toekomst brengt en wie weet hoeveel financiële hulp we ooit wel nodig hebben ??.
Dit wil niet zeggen dat we niet ongelooflijk dankbaar zijn voor alle aanbiedingen ?. Wauw! Ongelooflijk. Het waren er zoveel dat ik het overzicht kwijt ben. Heb ik je niet persoonlijk bedankt dan spijt me dat echt. Bij dezen een dikke dankjewel aan iedereen die op welke manier dan ook heeft bijgedragen.

De wensambulance werd ook vaak geopperd. Maar we hebben weloverwogen besloten dat dit echt onze laatste keuze is om verschillende redenen. Een ambulance maakt meer herrie. Ik kan nog wel zitten voor een paar uur, als ik dit afwissel met liggen, dus vandaar een camper. Wij kiezen er bewust voor de reis over drie dagen uit te smeren. Dit werkt voor mij tot nog toe altijd het beste. Met de wensambulance kan dit niet.
Daarbij willen we bewust niet voor een boottocht gaan aangezien ik zeeziekte er niet bij kan gebruiken. Er komt ook nog eens een storm aan deze week dus het was voor ons vrij duidelijk: de trein. Bovendien is het momenteel ook zeer prijzig om een aparte hut te boeken op de boot.

En alsof het lot ermee speelt, ben ik weer goed ziek. Emoties, stress, spanningen, alsof alles eruit komt nu. I
Ik ben daarom minder actief met het beantwoorden van pb en dat spijt me.

Echt heel, heel, heel veel dank aan alle betrokken reacties ♥️??.

Liefs, ᗩnne.

Ps. We gaan de aankomende dagen alle
aanbiedingen bekijken en komen er zo snel
mogelijk bij de betrokkenen op terug.

* We zijn op de hoogte dat liggend vervoer niet
mag.

#nieuwehoop #uMRI
#b12metoo #dunnevezelneuropathie
#mentalhealthawareness #zenuwpijn #dysautonomie #B12tekort #addisonbiermer #pernicieuzeanemie #artrose #nekwervels #autoimmuun #gastritis #vitiligo #psoriasis #astma #jeuk #ptss #herniadiafragmatica #middenrifbreuk #reflux #chronischziek #ongewenstkinderloos
#georgethebutler ? #henrithetrike ? #tieskethegoldendoodle #selfmadeservicedog
#euthanasie #levenseinde

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skip to content