Helden

Allereerst: jullie zijn mijn helden! De steun, de berichten, de reacties, de kaarten, de cadeaus en vooral de hoeveelheid liefde hier op mijn blog. Dankjewel lieve helden. Dankjewel ♥️.

In mijn ogen bestaan er best veel helden. Een ervan is mijn man Stijn. Mijn held!
Mijn vader; wat hij voor ons doet, is ongekend. Maar ook mijn moeder Ans; ondanks haar terminale ziekte is ze zo ongelooflijk sterk.

Helden. In het bijzonder de medische staf op de ic van het Maasziekenhuis Pantein. Maar eigenlijk alle mensen in de zorg: Het zijn allemaal helden.
Mijn schoonvader die zo vreselijk hard vecht; een held. Dat was hij altijd al in mijn ogen maar nu, nu weet ik het zeker.
Mijn schoonmoeder is ook zo’n held. Zo sterk hoe zij zich staande houdt.

Maar een iemand springt er voor mij uit in deze crisis. Marielle Markese van Melis!
Mariëlle ken ik van het boek ‘De hoop voorbij’. Zij was ook een van de schrijvers. Op de boekpresentatie hebben we elkaar ontmoet en toen kwamen we erachter dat we aangetrouwde familie zijn. Haar man is een achterneef van mijn vader.

Mariëlle heeft haar krachten en creativiteit gebruikt om deze crisis wat zonlicht te geven. Mariëlle is de zon ☀️ !
Mariëlle heeft bijna 800 doosjes en 200 zakjes gevuld met paaseitjes, bedrukt met tekst en deze afgegeven bij zorginstellingen voor medewerkers en bewoners. Ze heeft 1.000 mensen verblijdt in deze moeilijk tijd en dat is werkelijk fantastisch.
Ze begon in haar eigen regio. Maar dit was niet genoeg. Ze was nog niet klaar en ging door. Inmiddels heeft ze in een straal van 30 km rondom haar woonplaats zorginstellingen bezocht en deze prachtige cadeautjes afgegeven.
Vandaag heeft ze een uur in de auto naar Boxmeer gezeten en ook hier twee doosjes afgegeven. Voor mij en Stijn, met een lief kaartje. Natuurlijk brak ik even. Van ontroering en geluk.

Lieve Mariëlle, jij verdient het hoogste podium wat er is, een heel dik applaus en een diepe buiging. Ik ben dankbaar dat ik je heb mogen leren kennen een paar jaar terug. Jij kleurt de wereld echt een stuk mooier.
Dankjewel lieve schat ♥️.

Liefs, ᗩnne ?.

#coronahelden #coronacrisis
#aai #cci #CerebellarTonsilsEctopia #verzakkingkleinehersenen #hersenstamcompressie
#cervicalestenose #myelopathie #sondevoeding #blaaskatheter #dunnevezelneuropathie #zenuwpijn
#dysautonomie #B12deficiëntie #mentalhealthawareness #artrose #autoimmuun #gastritis #vitiligo #psoriasis #astma #ptss #herniadiafragmatica #reflux #chronischziek #ongewenstkinderloos
#georgethebutler ? #henrithetrike ? #tieskethegoldendoodle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skip to content