Kaatje lijkt tevreden

Kaatje zit nu ruim een week in haar nieuwe plekje; de blaaspiercing. En ik moet zeggen, wat een genot. De pijn is echt 85% verminderd. De botox doet ook z’n werk -roekoe roekoe ?-want de blaaskrampen zijn ook echt stukken minder. Geen lekkages meer, geen krampaanvallen waarbij Kaatje naar buiten geduwd wordt. Het trekt zo nu en dan nog wel flink, er hangt iets aan mijn buik te bungelen haha ? , dus gek is het niet. Maar ik teken voor dit, met wat ik de afgelopen 4,5 maand gevoeld heb. Ik teken voor deze nieuwe plek voor Kaatje. Kaatje lijkt dus tevreden en dan ben ik dat ook ?.

Het is wat stiller hier en dat vind ik vreselijk. Sorry daarvoor ?!
Enerzijds omdat we nog steeds druk zijn met het regelen en rondkrijgen van de crowdfunding. Ik word lekker bezig gehouden zeg maar… En eerlijk gezegd vind ik dat best fijn, even wat anders aan mijn hoofd, even dingen die moeten omwille van mijn gezondheid. Het geeft me kracht, want ik werk nu aan mijn toekomst.
Anderzijds ben ik echt erg moe, echt moe. Mijn lijf is op, volgens mij heb ik een soort van nekoperatie nodig haha ??‍♀️…. Ik heb echt veel meer pijn, onder andere aan mijn schouders, armen en handen. Op de ene hand heb ik al maanden een dikke bult zitten, wat een peesschedeonstekeing (ganglion) blijkt te zijn. Aan de andere hand heb ik gewoon pijn. Lang leve de silver splints. Ik slaap er altijd mee, niet prettig, maar fijner dan wakker worden van de pijn in je polsen en handen, want op een of andere manier lijk ik m’n polsen ’s nachts graag dubbel te vouwen of zo…
Ook ben ik steeds meer misselijk. Ik heb een aantal keer gepoogd te zitten maar dan wordt ik heel snel heel erg misselijk. Niet misselijk zoals wanneer je iets te veel gegeten hebt. Nee zo’n misselijkheid die je volledig lamlegt, waarbij je een emmer binnen handbereik wilt hebben. Dan kan ik niet anders luisteren naar mijn lijf, rustig liggen en niet te veel bewegen.

De crowdfunding krijgt vorm. Echt vorm ♥️. Nu is het wachten op een bankrekeningnummer en dan kunnen we los. Helaas duurt dit enkele weken (deze konden we pas aanvragen als de stichting ingeschreven stond bij de KvK en als alle bestuursleden zich hadden geïdentificeerd bij de bank). Het kan zelf 8 weken duren ??‍♀️, maar daar gaan wij natuurlijk wel tegen vechten, want 8 weken duurt echt te lang ?, het is niet zo dat we voor onze lol dit gaan doen natuurlijk. Dus dat is wel een kleine tegenvaller maar goed, die zullen er wel meer komen gok ik zo ??‍♀️. Maar manlief en vriendin ? zijn er hard tegen aan het ageren, echt heel lief en dat geeft mij ook vertrouwen dat dit sneller gaat dan die 8 weken. Mijn website krijgt echt al vorm, ze zijn super hard aan het werken voor mij bij Ictoria en daar ben ik ook zo dankbaar voor ?.
Er gebeuren mooie dingen hier, ik ben diep ontroerd door de hulp, support en liefde die wij ontvangen. Ik ga er nog niks over loslaten, maar binnen een paar weken ga ik hopelijk met trots schrijven wat hier allemaal gebeurd is en nog gebeurt. Ik loop over van de liefde die ik krijg en ben ongelooflijk dankbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skip to content