Merci

De covid-19 test was negatief. Dus de operatie gaat door. Ze kunnen bij deze test trouwens niet zien of je het wel gehad hebt (die vraag kreeg ik een aantal keer), maar daar twijfelen wij beiden niet aan.

We zijn gearriveerd, met een beetje vertraging maar we zijn er. We zouden om 13:00 uur opgehaald worden, maar toen er om 13:30 uur nog geen ambulance was, hebben we toch even de meldkamer gebeld. Ze zouden er elk moment zijn, maar kwamen uiteindelijk weer 45 minuten later bij ons aan. Niet heel fijn, als je al erg gespannen bent. Nou ben ik de moeilijkste niet hoor ?, ik kan best begrip opbrengen dat mensen te laat zijn, vooral een ambulance ?, maar het was wel heel fijn geweest als ze zelf even met ons gebeld hadden. Afijn, we zijn uiteindelijk toch vertrokken en ik lig nu in m’n bed te wachten tot het morgen wordt en alles maar achter de rug is ?.

Als je op de Dag van de Verpleging wordt opgenomen in het ziekenhuis, hoort daar natuurlijk een bedankte bij. Dus hoppa, een doos Merci in de koffer mee. Na de intake meteen afgegeven, want wat mogen we allemaal dankbaar zijn met het verplegend personeel in Nederland. Nu meer dan ooit! Cadeautjes geven is altijd leuk ? hè?

De operatie zal morgenochtend plaatsvinden rond de klok van 8:00 uur. Behoorlijk spannend, vooral nu het écht gaat gebeuren. Voor nu ben ik vooral huiverig voor de nacht haha ?, want ik zal niet veel slapen ben ik bang. De afgelopen nachten waren ronduit slecht. Ik heb niet veel geslapen, toch door wat spanning gok ik zo ??‍♀️?. Maar ook dat overleef ik vast en zeker wel.

Morgen is een spannende dag, voor ons maar ook voor een lieve, dierbare vriendin, die naar de mammapoli moet omdat ze een knobbel in haar borst heeft ontdekt ?. Stijn steekt voor ons beiden een kaarsje aan. Willen jullie ook een kaarsje voor mij en mijn vriendin branden ??? We kunnen beiden wel wat kracht en positieve vibes gebruiken.

Iedereen bedankt voor de vele lieve reacties, ik ben echt ontroerd door jullie medeleven gisteren.
Zodra ik de mogelijkheid heb, zal ik jullie een update geven over hoe ‘t met me gaat, maar wanneer dit zal zijn is voor mij nog volstrekt onduidelijk. Geen idee hoe ik me morgen voel na de anesthesie. Meestal ben ik dan niet zo dapper als ik normaal ben haha. Dus vergeef het me asjeblieft als ik later in de week een update geef ?.

Fijne avond, liefs ᗩnne ?.

Ps. Ik heb mezelf aangewend op iedereen
persoonlijk te reageren. Dat vind ik fijn. En geeft
me weer wat contact. Helaas lukt het me niet
altijd meer, omdat ik er niet meer toe in staat
ben. Ook op Messenger berichtjes kan ik niet
altijd meer reageren. Dit heeft alles te maken
met m’n fysieke gesteldheid en absoluut niks
met jullie want ik ben voor elke reactie intens
dankbaar ♥️.

#aai #cci #CerebellarTonsilsEctopia #verzakkingkleinehersenen #EDS#hersenstamcompressie
#cervicalestenose #sondevoeding #blaaskatheter #dunnevezelneuropathie #zenuwpijn #dysautonomie #B12deficiëntie #mentalhealthawareness #artrose #autoimmuun #gastritis #vitiligo #psoriasis #astma #ptss #herniadiafragmatica #reflux #chronischziek #ongewenstkinderloos
#georgethebutler ? #henrithetrike ? #kaatjekatheter #sjondesonde #tieskethegoldendoodle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skip to content