Niemandsland

Ik kan zoveel schrijven over 2019, met meer diepte- dan hoogtepunten. Maar ik kijk met een warm gevoel terug naar de hoogtepunten 2019. Het waren er niet genoeg, maar de hoogtepunten die er wel waren, die waren spetterend, mooi, memorabel, warm en liefdevol. En zo sluit ik 2019 af.
Ik heb geen idee wat 2020 ons gaat brengen. We leven de laatste maanden in niemandsland. En ik vermoed dat we daar nog wel even in blijven zweven. Mijn radiologisch rapport van de uMRI ligt in Barcelona bij dr. Gilete. We wachten met spanning op de uitslag. En dat zal mogelijk onze nieuwe toekomst worden. Een toekomst met licht ?, nieuwe hoop ?, warmte ?, liefde ♥️, vriendschap ??‍?‍??, nieuwe doelen ?, nieuwe artsen ?en nieuwe mogelijkheden ?.
Vanavond blijven wij thuis. Het is hartverscheurend om weer iets te missen met vrienden, maar helaas noodzakelijk voor mijn gezondheid. En daar heb ik echt vrede mee, Stijn ook, want er is hoop!
Vanavond kruipen wij lekker met z’n tweetjes ? en Tieske ? op de bank tegen elkaar aan, duiken op tijd ons lekkere bed in en zo slapen wij het nieuwe jaar in… Een gelukkig 2020 allemaal.
Ik vind dit gedicht zo passend, dat ik dit graag met jullie deel! Dank aan Lentezoet.
Lentezoet

rwisseling ?. Bedankt voor het lezen.

Liefs, ᗩnne ♥.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skip to content