Ready for take-off

We zijn klaar voor misschien wel de reis van ons leven. Een hele andere reis als de reis die ik twee weken geleden nog voor ogen had…

En ineens besefte ik me afgelopen week iets. Iets heel waardevols en wat ik al lang niet meer heb gevoeld:
⋆ ? ? ? ? ⋆ Hoop op een beter nieuw jaar. Hoop op een beter leven.

Inmiddels ben ik voorzien van een nekkraag ?. Heftig hoor, in vele opzichten. Enorm wennen, zo’n strakke band om je nek. Maar goed, het zal me helpen op zware momenten. En daar doe ik het voor. Want 2020 wordt ons jaar. Daar duimen we voor toch?

★ Zouden we dan echt 2020 ingaan met de
wetenschap dat ik beter kan worden dan ik nu
ben?
★ Dat er meer levenskwaliteit kan komen?
★ Dat ik in plaats van steeds meer in een donkere
kamer (ik ontwikkel ? mezelf ?) naar lichtere
plekken kan!
★ Dat er echt licht is aan het einde van deze
donkere tunnel ?.
★ Dat ik weer meer onder de mensen kan komen
zonder daar door overprikkeling doodziek van te
worden.
★ Dat ik misschien wel minder pijn kan krijgen.
★ Dat m’n nekpijn misschien wel verdwijnt.

Zoveel ‘dats’ en ‘misschiens’ die mij weer hoop geven. Nee ons weer hoop geven. Want ook Stijn -de schat-, mijn ouders, mijn zus, zwager en de meisjes, mijn schoonouders en -familie, vrienden en veel volgens hier leven ongelooflijk mee.
Gisteren kregen we twee kaartjes in de brievenbus van onze sinterklaasfamilie, want de meeste mensen zijn wel familie geworden ?. Ik was zo ontroerd en heb hartelijk gelachen om onze Marianne (muziekpiet) met haar ‘God save our Queen’. Bedankt Sinterklaasfamilie van ons ?.

★ ★ ★ U P D A T E ★ ★ ★
Dit (foto 3) krijg ik net van m’n lieve, allerlangste (letterlijk en figuurlijk ?) vriendin thuis gebracht. Zoooo lief is zij dus. Deze thee is by far mijn favoriet. En nu heb ik er ineens genoeg voor de reis naar London. Dat maakt het moeizame drinken voor mij zoveel makkelijker. Ben zo dankbaar voor jou in m’n leven Yvonne ♥️?.
★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Wat ons de afgelopen weken gebeurt, noemen ze vriendschap. Dit is liefde van de hoogste categorie. En door dergelijke initiatieven ↑. En door jullie altijd even lieve reacties, voel ik me sterk. Ik voel me gedragen door steun en liefde. Ik voel me gedragen door jullie allemaal . Bedankt! ?

Bedankt voor het lezen en een fijne dag.

Liefs, ᗩnne.

#uMRI #london
#b12metoo #dunnevezelneuropathie
#mentalhealthawareness #zenuwpijn #dysautonomie #B12deficiëntie
#vitamineDinsufficiënt #folaatdeficiënt #pernicieuzeanemie #artrose #instabielewervelkolom #autoimmuun #gastritis #vitiligo #psoriasis #astma #jeuk #ptss #herniadiafragmatica #reflux #chronischziek #ongewenstkinderloos
#georgethebutler ? #henrithetrike ? #tieskethegoldendoodle #selfmadeservicedog #levenseinde

  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skip to content