There is no place like home

Big shoot out naar jullie allemaal! Want wat heb ik veel lieve reacties gehad van jullie, ik heb ze allemaal gelezen, in fases dat wel ?. Dankjewel allemaal, voor zoveel lieve, warme beterschapswensen ?. Ook voor het massaal meeleven en de berichtjes in m’n inbox.

Thuis, in mijn eigen bedje bij mijn lieve vriendje Tiekse. Er is niks fijners dan na een paar dagen ziekenhuis, weer lekker thuis te zijn.
En toen ik vandaag in de keuken m’n handen stond te wassen en onze tuin in keek, werd ik intens gelukkig van wat ik zag. Ik ben zo trots op hoe onze tuin er bij ligt ?. Wat een plaatje is het zo hè?

Wel even een dikke vette shoot out ? naar de mensen ??‍♀️??‍♂️van het Maxima Medisch Centrum, want een voor een waren ze zo lief voor mij en Stijn. Ze hielden ontzettend veel rekening met mij en mijn lichamelijke gebreken. Het had niet beter kunnen gaan wat dat betreft. Dit had ik vooraf niet kunnen en durven bedenken ?. En alle medewerkers waren een voor een geïnteresseerd in mij en alles wat ik heb. M’n dossier loog er niet om haha ?.
Tijdens mijn opname heb ik een urologieconsult en een neuroconsult gehad, dit had mijn huisarts geregeld, echt te gek! Bij beiden word ik een dag opgenomen, in een aparte kamer met een bed.
De uroloog wil Kaatje Katheter verwijderen om te kijken wat er aan de hand is met mijn blaas. Ze vindt me te jong voor een katheter en daar ben ik het natuurlijk wel mee eens.
Ook neurologie gaat mij een dag opnemen om hersenfilmpjes te maken in verband met mijn vele wegrakingen. Een paar weken terug heb ik na een wegraking een aanval gehad waarbij de gehele rechterkant van m’n gezicht bleef stuiptrekken. Doodeng voor mij en voor Stijn.
Het is fijn dat er nu eindelijk goede aandacht is voor mij, na jaren niet gehoord en geloofd te zijn. Ik heb eindelijk een positieve ziekenhuiservaring, na 39 jaar lang trauma’s te hebben opgelopen. En deze steek ik lekker in m’n zak. Doei ptss ??‍♀️, mij krijg je er niet onder.

Wat betreft de operatie aan m’n schildklier gaat het redelijk ?. De pijn was pittig ? , vooral omdat ik geen andere pijnmedicatie dan paracetamol en diclofenac verdraag. En omdat ik al ziek was, kreeg ik sowieso niks anders. Maar het was te doen, want ik vind pijn nog altijd minder erg dan kotsmisselijk zijn. Soms word ik dan wel weer misselijk van de pijn, maar dat is een ander verhaal haha.
Dat de vetrollen in m’n nek nog ooit een andere functie dan frustraties zouden krijgen, had ik nooit verwacht. Ze hebben m’n litteken precies op een vouw dichtgenaaid ?. Dat is toch even mooi meegenomen?

Helaas zat ik vanaf dinsdag weer helemaal verstopt. Zelfs met de klysma’s gebeurde er vrijwel niks daaronder. De zuidpool is eigenwijs laten we maar zeggen. En nog steeds aan gort. Echt niet te geloven dat ik alweer ruim twee maanden een verongelukte zuidpool heb, er komt aan de achterkant geen echte verbetering. Zucht…
Nu is het zojuist wel gelukt met de klysma’s dus ik kan weer veilig ademhalen zonder dat er sondevoeding uit m’n neus of oren komt. Maar ook met de achterkant van m’n zuidpool moet iets gebeuren, want al twee manden ongelooflijke aambeien is niet tof. Maar ik moet zoveel, ik weet gewoon niet hoe ik het allemaal moet doen. Het is een beetje veel…

Lieve lotgenoot en vriendin Cindy die naar de mammapoli moest en waarvoor jullie kaarsjes hebben gebrand, had ondanks haar eigen ellende toch nog de energie gevonden mij een cadeautje te sturen. Een opkikkertje ? wat echt een goede grap is. Want wat zij niet wist, is dat ik met een aantal DVN lotgenoten een kikkergrapje heb. Bijna onder elke reactie naar elkaar, staat een kikker ?. Dus die kikker is dubbel grappig en leuk! Dankjewel lieverd ???.

Nogmaals dikke dankjewel voor alle lieve krachtpatsers onder mijn blog van afgelopen woensdag. Fijne dag en goed weekend. Stay safe.

Liefs, ᗩnne.

Ps. Ik heb mezelf aangewend op iedereen
persoonlijk te reageren. Dat vind ik fijn. En geeft
me weer wat contact. Helaas lukt het me niet
altijd meer, omdat ik er niet meer toe in staat
ben. Ook op Messenger berichtjes kan ik niet
altijd meer reageren. Dit heeft alles te maken
met m’n fysieke gesteldheid en absoluut niks
met jullie want ik ben voor elke reactie intens
dankbaar ♥️.

#schildkliercarcinoom#schildklier
#aai #cci #CerebellarTonsilsEctopia #verzakkingkleinehersenen #EDS#hersenstamcompressie
#cervicalestenose #sondevoeding #blaaskatheter #dunnevezelneuropathie #zenuwpijn #dysautonomie #B12deficiëntie #mentalhealthawareness #artrose #gastritis #vitiligo #psoriasis #astma #ptss #herniadiafragmatica #reflux #chronischziek #ongewenstkinderloos
#georgethebutler ? #henrithetrike ? #kaatjekatheter #sjondesonde

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skip to content