Verhuizing geslaagd

Even een kleine update over de verhuizing van Kaatje. Nou ze is verhuisd hoor. Alles is goed gegaan. Ik lig nu samen met Stijn heel knus op een eenpersoonskamer met twee bedden ??. Maar hey, het past en we liggen.

De super lieve uroloog heeft meteen gekeken naar m’n blaas (best handig dat ze kijkt tijdens zo’n ingreep ??‍♀️) en daaruit bleek mijn blaas zeer weinig volume aan te kunnen. Dat verklaart een leven lang een abonnement op de dichtstbijzijnde wc ook. Daarom was het ook wat moeilijker om de blaas meteen goed aan te prikken. Maar het is gelukt. Ik heb geen slang meer uit m’n zuidpool en heb nu een soort van blaaspiercing ?.

Nu hoor ik meteen bij ‘de club van mooie duiven’ want ze hebben 25 Botoxinjecties gezet. In mijn blaas welteverstaan. Roekoe. Roekoe ?.
De bedoeling van de Botox is dat dit de blaas volledig stil legt. Dat kan even duren dus lig ik nu fijn met een luier én blaaskrampen in bed. Ik voel me verder best oké.

Wij gaan vanavond lekker in de lampen hangen hier in Veldhoven Máxima MC ?. Bij gebrek aan slaap ga ik gewoon starten aan de Veldhovense schaapjes. Morgen weer naar huis.
Bedankt voor het lezen en tot laters.

Liefs, Anne.

#crowdfunden #instabielenek #teknon#aai #cci#CerebellarTonsilsEctopia #hindbrainherniation #verzakkingkleinehersenen #EDS#hersenstamcompressie #cervicalestenose #sondevoeding #blaaskatheter #suprapub #dunnevezelneuropathie #schildkliercarcinoom #schildklierkanker #kanker
#dysautonomie #B12deficiëntie #artrose #gastritis #vitiligo #psoriasis #astma #herniadiafragmatica #ongewenstkinderloos #mentalhealthawareness #ptss #tieskethegoldendoodle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skip to content