Update 27-10-21

 

Zoals het er nu uitziet komt er helaas waarschijnlijk een nieuwe crowdfunding actie,
Hou deze site aub in de gaten voor meer informatie.

——————————————————————————————————————————————————————————————————

 

YES, het streefbedrag is behaald!

Wij zijn heel dankbaar voor iedereen die hier aan mee heeft geholpen, echt hartverwarmend wat er om ons heen allemaal gebeurt.
Wij gaan door met onze crowdfunding, dit met de volgende redenen:

-Op basis van ervaringen van lotgenoten is de kans groot dat er kosten bij komen, die we nu nog niet goed in kunnen schatten.
-Om die reden hebben wij die ook niet in de €130.000,- meegeteld.

Deze extra kosten kunnen bijvoorbeeld zijn:

– Extra dagen ziekenhuisopname.
– Een hoger operatiebedrag.
– Ambulancerit of -vlucht terug.
– Nazorg die duurder uitvalt door onvoorziene omstandigheden.
– Hulpmiddelen die niet vergoed worden.
– Overige onvoorziene kosten.

Iedere ontvangen euro wordt ingezet om Anne of een lotgenoot te helpen op weg naar een hogere mate van kwaliteit van leven. Wanneer er geld overblijft zal dit zoals in de statuten van de stichting vermeld staat, aan een andere stichting met een vergelijkbaar doel gedoneerd worden. Jouw donatie blijft enorm belangrijk en noodzakelijk, dank je wel daarvoor!
De datum van de operatie nadert, daarom gaan wij ons nu volledig richten op de operatie en het herstel.
Wij zijn daarom zelf minder actief op de site en op sociale media. Uiteraard houden wij en onze fantastische vrijwilligers jullie zoveel mogelijk op de hoogte van de voortgang en ontwikkelingen.

Anne stond altijd met beide benen in de gemeenschap. Als vrijwilliger was zij jaren actief voor verschillende stichtingen. Ook had ze een leuke baan, een groot sociaal netwerk en vele creatieve hobby’s. Tot ze 10 jaar geleden ziek werd en steeds beetje bij beetje moest inleveren.

Door onder andere een extreem instabiele nek en een fikse verzakking van haar kleine hersenen ligt Anne nu al geruime tijd 24/7 in bed, krijgt ze 24/7 sondevoeding, heeft een blaaskatheter en kan ze bijvoorbeeld weinig bezoek ontvangen.

De verwachting is dat de operatie 40 tot 50% meer levenskwaliteit gaat geven.

Vermoedelijk zal de operatie medio november gaan plaatsvinden. Een definitieve datum wordt pas een paar weken van te voren bekend.