Marlon

De eerste drie woorden die in mij opkomen als ik aan Anne denk zijn zorgzaam, spontaan en creatief.

Anne was er altijd waar ik haar steun nodig had. Niet was voor haar te gek, ze voelde mij altijd haarfijn aan. We hadden, en hebben nog steeds, weinig woorden nodig om elkaar te snappen. Ze was er voor mij in slechte dagen, maar ook voor anderen stond Anne altijd klaar. Stond, want door haar super slechte gezondheidssituatie kan Anne niet meer op deze zelfde manier klaarstaan voor anderen.

Marlon

(meer…)

Marlon

Goede vriendin

Yvonne

Anne ken ik vanaf mijn 8ste. Vanaf groep 4 zaten we bij elkaar in de klas. We woonden ook dichtbij elkaar, precies 2 straten bij elkaar vandaan.

Als vriendinnen hebben we heel wat tijd samen doorgebracht. We hebben een verschillend karakter, dat bleek goed te werken! Samen spelen, logeren, ik mee met jullie op vakantie naar een camping in Zeeland. Later samen op stap in St. Anthonius en Gemert, jij naar de Kappersopleiding, ik die van Schoonheidsspecialist, zelfde school 1 gebouw, gezamenlijke vriendinnen, maar toch ook ieder haar eigen weg en vriendengroep. Allebei een jeugdliefde, jij al vroeg gaan samenwonen met Stijn. Ik verhuisd voor de liefde. Op afstand en toch dichtbij. Nog steeds vriendinnen en dat al 32 jaar!

Yvonne

(meer…)

Yvonne

Goede vriendin

Sint & Regelpiet

Sinterklaas zat te denken, wat hij Annie zou willen schenken.

Altijd staat zij klaar voor de Sint, hij is dan ook haar grootste vrind.

Samen met Regelpiet zorgt Annie ieder jaar weer, voor de ideale Sinterklaassfeer.

Een fanfare, confetti, talentenjacht, haar enthousiasme en inzet heeft Sinterklaas in Boxmeer heel ver gebracht.

Helaas kan Annie dit nu niet meer, dit doet Sinterklaas heel veel zeer.

Ze is nog steeds heel enthousiast, maar haar lichaam zit vast.

Sinterklaas wenst Annie weer een fijn leven toe, waarin ze dingen onderneemt en niet constant moe.

Sinterklaas hoeft daarom niet lang te denken, en vraagt ook jullie een donatie te schenken.

Liefs, Sint en Regelpiet

Sinterklaas

Sint & Regelpiet

SiPieJo

Stefanie

Toen ik Anne leerde kennen, was ik erg onder de indruk van haar levensverhaal, al zoveel meegemaakt….

Maar vooral was en ben ik onder de indruk, van de manier waarop zij in het leven staat na zoveel tegenslag en verdriet.

Anne blijft altijd positief, ze blijft vechten, is een enorme doorzetter, en daarbij is ze gewoon een erg warm, lief, mooi mens. Anne is iemand die altijd tijd maakt voor een ander en een ander helpt waar ze maar kan.

In de jaren dat Anne en ik vriendinnen zijn geworden, heb ik Anne steeds verder zien aftakelen. Van een opgewekt vrolijk en bruisend mens, naar iemand die nog steeds die spirit heeft, maar niet meer het lichaam heeft dat daar in mee kan. Hele dagen in bed, geen prikkels en bezoek meer kunnen verdragen. Het doet pijn Anne zo te zien.

Nu heeft Anne dus hulp nodig, geld voor die ontzettend belangrijke operatie. Die haar weer meer kwaliteit van leven gaat geven.

Laten we met zijn allen daaraan meewerken, zorgen dat dit verhaal een groot publiek bereikt en het geld voor de operatie zo snel mogelijk bij elkaar wordt gespaard.

Stefanie

Stefanie

Goede vriendin

Inge van der Aa

Sinds februari 2018 ben ik Anne’s behandelend ergotherapeut. In februari 2018 leerde ik haar leren kennen als een positieve, krachtig, liefdevol en actief persoon!

In 2018 kwam ik bij Anne voor de aanvraag van een rolstoel; een rolstoel voor af en toe wanneer het lopen niet mogelijk was. Ze bleef ondanks de rolstoel zoveel mogelijk zichzelf lopend verplaatsen en was actief in Boxmeer, in haar sociale omgeving en maakte regelmatig uitstapjes.

Afgelopen jaren heb ik Anne helaas erg achteruit zien gaan en heb ik haar zien knokken door moeilijke keuzes. Van in 2018 een rolstoel voor af en toe gebruik tijdens mindere dagen en uitstapjes naar in 2020 volledig afhankelijk van een rolstoel met ondersteuning voor buitenshuis en veelal binnenshuis. Van in 2018 grotendeels zelfstandig zorgen voor zichzelf naar in 2020 afhankelijk zijn van haar sociale omgeving en professionele zorg. Van in 2018 zelfstandig kunnen verplaatsen buitenshuis met de auto, naar in 2019 met de scootmobiel, naar in 2020 helemaal niet meer zelfstandig. Van in 2018 actief in het leven naar in 2020 veelal in bed in de woonkamer.

Ik hoop dat de operatie in Spanje heel snel kan plaatsvinden zodat Anne weer kan gaan genieten met haar man Stijn, haar (schoon)familie, grote sociale kring en van de natuur genieten met haar hond Ties. Daarnaast gun ik het Anne om weer zelfstandig en onafhankelijk te kunnen zijn van anderen.

Zo’n prachtmens gun ik het om weer volledig te kunnen stralen en eindelijk weer kan genieten van dat wat zij zo belangrijk vindt!

Inge Jipa

Inge van der Aa

Ergotherapeut Jipa

Martien & Ans

Wij hebben alle tegenslagen mee beleefd en Anne’s aftakeling versneld zien toenemen de laatste jaren. Wij hebben bewondering hoe zij na de zoveelste dreun toch weer boven kwam drijven ook met steun van haar lieve Stijn. En uiteindelijk, ondanks alle tegenslag, toch een mooie carrière maakte, die helaas veel te kort duurde. Daarom hopen wij dat er zo snel mogelijk voldoende geld is ingezameld, voor een noodzakelijke operatie. En dat Anne dan samen met Stijn een leven met meer kwaliteit heeft.

Pap en mam

Martien & Ans

Ouders

Anouk & Thomas

Wij hebben Anne in korte tijd heel goed leren kennen, maar helaas ook snel achteruit zien gaan. Haar enthousiasme en stralende blik tijdens het vertellen van al haar levenservaring, want pfoe, waar zal menig mens jaloers op zou kunnen zijn, doet ons beseffen hoeveel zij van kleine dingen kan genieten. Genieten met een hoofdletter G, alleen is het zo vervelend dat die kleine letter g van gezondheid daar toch met regelmaat als een donderwolk boven komt te hangen!

Overmacht. Begrip. Wij kunnen ons niet indenken wat zij voelt, kunnen niets van haar wegnemen. Het enige wat wij voor haar, en natuurlijk Stijn en (onze grote vriend) Tieske, kunnen hopen is dat Anne zo snel mogelijk weer haar genotmomenten kan uitbreiden. Eindelijk weer samen een middag op het terras, mensen kijken, spelletjes spelen en urenlang kletsen!

Liefs,

Thomas en Anouk

Thomas en Anouk

Anouk & Thomas

Goede vrienden

Piet

Anne is voor mij de enige echte vrouw van Stijn van Dijk. Ze is een kanjer, een goede vriendin door dik en dun. Ik heb haar mogen ontmoeten als de vrouw van Stijn tijdens een netwerkbijeenkomst. En sindsdien zijn zij dikke vrienden van mij geworden, en wat nog belangrijker is, altijd gebleven. Samen wandelden we met onze honden, aten we geregeld sushi, vroegen ze mij om hulp om ze uit de shit (een watersnood) te helpen. Maar ook is ze er om een luisterend oor te bieden en te ontvangen als het ff niet gaat. Kortom, Anne… Voor mij is ze een echte en oprechte kanjer die zich ergens in vast bijt en zeker ook niet opgeeft….

Piet

Piet

Goede vriend

Peettante

Eigenlijk moet ik “tante Tiny“ zeggen, zoals Anne dat al vanaf haar kleuterjaren doet!

Ik heb Anne zien opgroeien van baby naar spontane puber.

Als ze iets niet wist, kwam er vaak een telefoontje naar mij om even te checken wat Tante Tiny ervan vond. Later vond Anne, na enkele omzwervingen, haar draai in de communicatiewereld. Wat bloeide ze daar op, helemaal in haar element. Vol gas vooruit, het land door

met die vlotte babbel van d’r. Onderweg belden we nog vaak en dan was ik zo trots op jou!

Tante Tiny (meer…)

Tante Tiny

Peettante

Saskia

Ik ben blij dat ik Anne heb leren kennen! Optimisme en een dosis humor zijn woorden waarmee ik haar zou omschrijven. We begrijpen elkaar met weinig woorden, wat zo fijn is! Ik wens haar het allerbeste toe en hoop dat haar leven weer wat aangenamer is na de operatie en dat we elkaar een keer live kunnen knuffelen.

Ze is een mooi mens!

drbaffl

Saskia

Volger blog

Jantine

Ik heb enorme waardering voor Anne. Ondanks alles wat ze meemaakt en al heeft doorstaan in het leven blijft ze kracht vinden om door te vechten. Een sterke vrouw die iedere dag probeert er het beste van te maken en een zonnestraaltje binnen te laten. Als er iemand is op deze aarde die ik weer kwaliteit van leven gun, dan is het Anne wel. SHE IS JUST AN AMAZING WOMAN!

Amazing woman

Never gives up fighting

Nice sense of humor

Enjoys life despite everything

drbaffl

Jantine

Volger blog

Willy

Ik ken Anne als een lief, betrokken en levendig mens. Ze betekent veel voor mij. Een steun en toeverlaat, iemand die maar een half woord nodig heeft om mij te begrijpen. Ook ben ik haar dankbaar voor haar vertrouwen. En ja, ondanks alles dank ik haar voor haar gevoel voor humor.

Ik hoop van harte dat crowdfunding genoeg geld oplevert voor de dure operatie die zij moet ondergaan. Dat ze weer kwaliteit van leven mag krijgen. Weer gewoon kan genieten van het leven, buiten kan zijn, weer familie en vrienden kan ontvangen. Kortom; ik gun Anne dat ze weer kan leven!

drbaffl

Willy

Volger blog

Emmy

Ik ken Anne via haar blog op Facebook. Ondanks dat ze steeds verder achteruit gaat, weet ze me steeds te raken door haar eerlijke verhaal, vaak doorspekt met veel humor. Mijn wens voor haar is dat ze snel geopereerd kan worden waardoor ze weer een menswaardig bestaan heeft. Anne is een toonbeeld van liefde voor haar medemens. Ze verdient een gebaar van liefde terug ?. drbaffl

Emmy

Volger blog

Lotte

Anne, mijn zus en tante van mijn 2 meisjes.

Anne en ik speelden vroeger samen, spelen ging over in samen winkelen, daarna volgde samen stappen. Had anne iets te vieren, dan was er een feestje, hadden wij iets te vieren, dan was Anne van de partij. Vol energie en met al haar enthousiasme. Ook als tante van onze oudste dochter was ze altijd enthousiast, samen lekker lol maken. Bij de geboorte van onze tweede dochter, in september 2016, namen de klachten steeds meer toe. Zo maar op bezoek komen zat er al niet meer in. Het kostte altijd veel energie en zorgde er voor dat anne de rest van de week alleen nog maar plat kon liggen. Nu moet ik mijn zus en de meisjes hun tante missen als we jarig zijn of iets te vieren hebben, kan ik niet meer gezellig gaan winkelen, samen lunchen of uiteten met mijn zus en überhaupt afspreken is niet vanzelfsprekend. Gelukkig kan ze nog steeds lekker gek doen met de meisjes en zijn de meisjes onverminderd dol op hun tante anne. Hoe fantastisch zou het zijn als we weer samen leuke dingen kunnen doen, als tante anne er weer bij kan zijn op feestjes en zelf ook weer reden heeft om een feestje te vieren!

Lotte

Lotte

Zus

Kumudini

Ik heb Anne in de kroeg leren kennen. Anne was een echte ‘kroegtijger’: altijd aan het dansen en het lachen, tot het licht weer aan ging. Vierdaagse feesten, kermis, Daags na de Tour, carnaval, geen feest zonder Anne! Maar Anne hield ook van lekker eten (koken) en van veel mensen om zich heen. Anne stond altijd klaar voor anderen en was ontzettend attent. Ik zeg was, maar eigenlijk is ze dat nog steeds, alleen kan ze het niet zijn! Het is dan ook vreselijk om haar door het leven te zien gaan zonder leuke feestjes, normaal eten, gezelligheid en mensen om haar heen! Daarnaast heeft Anne al zo veel andere ellende meegemaakt, dat het een wonder is dat ze nog steeds zo positief door het leven gaat! Anne is een ontzettende strijder en ik wil haar graag helpen in de strijd voor weer een ‘normaal’ leven! Zelf had ze ook alles uit de kast gehaald om een dierbaar persoon te helpen. Ik hoop dan ook dat Anne een kans krijgt om weer met volle teugen van het leven te kunnen genieten, want dat heeft ze zo hard verdiend!

Kumudini

Kumudini

Goede vriendin

Inge

Op mijn B12-zoektocht ben ik op het blog van Anne terecht gekomen. En daar gebleven, want wat een enorm doorzettingsvermogen, strijdlust en vooral humor heeft Anne. Ze schrijft heel open en eerlijk over wat er allemaal speelt. En dat is niet niks, maar ze blijft positief én een grote steun voor anderen. Anne heeft al zo ontzettend veel moeten inleveren en ze is nu helaas op het punt dat er niet veel meer in te leveren valt. Gelukkig is er een lichtpuntje: een enorm zware operatie die haar weer een kans geeft op een beetje meer mens zijn, meer te mogen en kunnen genieten van kleine dingen, die voor velen van ons zo vanzelfsprekend zijn. Fijn dat die operatie mogelijk is, niet fijn dat Anne dit zelf zal moeten bekostigen! Ik weet dat ze het vreselijk moeilijk vindt om te vragen voor geld, daarom doe ik dat graag voor haar: alsjeblieft geef wat je kunt om Anne weer een toekomst te geven!

Inge volger

Inge

Volger blog & vriendin

Petra M.

Ik heb Anne leren kennen via een vriendin van mij. Anne is net als ik een gezelligheidsdier en de klik was er dan ook meteen. Terrasjes pakken, ijsjes eten, spelletjes doen, zwemmen, bootje varen, feestjes, bbq en uit eten… Anne was altijd in voor iets leuks. Door de jaren heen veranderde dit door haar ziektes. Anne kon steeds minder verdragen en moest enorm inleveren. De leuke dingen maakten plaats voor thuis blijven en in bed liggen.

Als vriendin is het erg lastig om te zien dat iemand wel heel graag wil, maar gewoon niet meer kan. Want Anne haar karakter is niet veranderd, ze is nog steeds die lieve, zorgzame en enthousiaste meid. Ik zou het zo fijn vinden voor haar en Stijn als ze weer toe kan leven naar iets leuks. Genieten van een spelletje, van een terrasje of een barbecue met vrienden of familie.

Petra M.

Vriendin

Wiesje

Ik ken Anne nog niet lang, maar ik denk stiekem wel heel erg goed. Dezelfde humor, dezelfde pijn. Met Anne kan je dag en nacht delen wat je voelt, ze zal luisteren en troosten of samen keihard met je lachen.

Anne, ik wil jou niet alleen goed, maar ook nog héél lang kennen.

Wiesje – lotgenoot en volger

Wiesje

Lotgenoot & Volger