‼️ BREAKING ‼️

Eindelijk is het dan zover ?. Na maanden vergaderen, schrijven, plaatjes maken (ik kan geen plaatje meer zien ??‍♀️ haha), nog meer schrijven, nog meer plaatjes maken, herschrijven, nog meer vergaderen en toch nog meer schrijven, is het dan vandaag zover dat we ein-de-lijk live zijn met mijn crowdfunding. Tralalalalala ?….

Wat is er nu precies allemaal live gegaan vandaag met betrekking tot mijn crowdfunding?
Website: www.annesfightforlife.nl
Facebook: Anne’s fight for life
Instagram: www.instagram.com/annesfight
Twitter: www.twitter.com/annesfight

Ik zou het echt super fijn vinden als jullie mijn nieuwe pagina’s willen liken ??! En hierbij hoort natuurlijk ook de vraag of jullie mijn bericht op de nieuwe Facebookpagina willen delen met jullie vrienden?

? Bedrag nodig: €130.000,- ? Bedrag opgehaald: €41.887,- ? Doneren: https://derollendeblogger.nl/donaties/♥️?? Een…

Slået op af Anne’s fight for lifeSøndag den 19. juli 2020

Ik vind het allemaal reuze spannend ?. Of eigenlijk vind ik het doodeng allemaal haha ?. Ik heb al veel enge dingen gedaan en meegemaakt in mijn leven maar dit is by far het meeste engste en spannendste wat ik ooit gedaan heb ?. En ik hoop dat dit ook de enige en laatste keer is haha ?.
Er gebeuren al zulke mooie dingen hier ?. Allereerst wil ik Herbert en Nadia van Ictoria bedanken voor hun expertise en hulp bij het maken van de website. Zij hebben geluisterd naar onze wensen en deze in praktijk gebracht met veel geduld en passie. Dankjewel lieverds.

Maar ook andere ondernemers die meedenken, die zelfs zelf met initiatieven komen. Ik heb al menig traantje van ontroering weggepinkt de laatste weken ?. En ondanks dat ik best goed ben met woorden, lukt het me niet goed om nu in woorden uit te drukken wat dit allemaal met me doet. Ik ben zo intens dankbaar dat ik deze kans krijg. Maar veel belangrijker nog, dat het leven mij nog een kans geeft ♥️. Het is een rollercoaster ? , dat moet ik toegeven. Maar in die rollercoaster zitten wij eigenlijk al jaren, dus deze finalerit zit ik ook nog wel uit ?.

Natuurlijk deel ik binnenkort alle leuke initiatieven die er lopen. Ik loop zelf niet veel meer maar ik loop nu over ? van trots, ontroering, liefde, geluk, spanning…

Super bedankt voor het lezen en een hele fijne dag!

Liefs, Anne ?.

#delen is lief! #annesfightforlife #annesfight #crowdfunden #teknon #instabielenek #aai #cci #CerebellarTonsilsEctopia #hindbrainherniation #verzakkingkleinehersenen #EDS #hersenstamcompressie #cervicalestenose #sondevoeding #blaaskatheter #suprapub #dunnevezelneuropathie #schildkliercarcinoom #schildklierkanker #kanker #dysautonomie #artrose #vitiligo #psoriasis  #astma #herniadiafragmatica #ongewenstkinderloos  #ptss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skip to content