Vandaag, op mijn moeders verjaardag, is mijn vriendin en lotgenoot Marina, met dochter, zus, nichtje en buurvrouw, bezig om cupcakes te bakken en verkopen (voor de oplettende kijker: Jep, cupcakes in oliebollenzakken). Ze zijn vrijdag begonnen en gaan tot zondag door.
Marina is vorig jaar mei geopereerd! 10 maanden geleden! En kijk eens wat zij doet en kan. Wat een bikkel en wat een inspiratie. Zij is zeker een van mijn voorbeelden. En zij is het voorbeeld van hoe het kan vergaan na de operatie. We zijn allemaal anders, maar ik ga dromen over deze mogelijkheden over een jaar!
Vandaag, 12 maart 2022, zou mijn moeder 71 jaar zijn geworden. Helaas moeten we dit voortaan zonder haar vieren. Ik heb het daar al de hele week erg moeilijk mee. Ik besef me steeds vaker dat ze nooit meer terugkomt naar hier, waar ik ben, waar ik haar vast kan houden en kan knuffelen.
Maar mama was een optimist! En dat ben ik ook, want naast mijn verdriet voel ik zoveel trots! En dankbaar, zoveel dankbaarheid!
Mijn moeder was onder andere een bakker. Ze stond hier regionaal bekend om haar monchoutaart. Die werkte als een magneet op zo ongeveer iedereen die ons mam kende.
En dat uitgerekend vandaag cupcakes gebakken worden voor mijn crowdfunding, vind ik ongelooflijk.
En dat ook uitgerekend vandaag onze vriendin Erna, de in Oosterhout en omgeving bekende ‘tulband alla oma de Wolff’ aan het bakken in grote hoeveelheden, vind ik zo lief en het raakt me! Daarover natuurlijk later meer!
Mama’s verjaardag krijgt een speciaal tintje, want er wordt gebakken mama! Vandaag halen we ook haar as op. Ze komt weer naar huis, een gek en ook weer fijn gevoel, daar waar ze hoort, bij ons!
En wij, mijn vader, zus, zwager, de meisjes, Stijn en ik, gaan taart eten, op haar verjaardag.
Lieve mama, we eten taart om jouw leven te vieren. Gefeliciteerd mama, want wij zullen altijd jouw leven blijven vieren!
Liefs, Anne.
???? Bedrag nodig: €87.500-
???? Bedrag opgehaald: €44.190,-
✔️ Wil je dit bericht delen? Heel graag, dankjewel daarvoor. Want hoe meer mensen mijn berichten delen, hoe groter mijn bereik en de kans dat ik mijn benodigde bedrag snel bij elkaar heb.
⬇️ Delen kan via de deelknop onderaan deze tekst.
➡️ Stichting Anne’s fight for life
➕ NL17RABO0356659631
Facebook: Anne’s fight for life
Insta: annesfight
Twitter: annesfight
LinkedIn: Anne’s fight for life
Ga naar de inhoud