Ik lig al sinds 2017 hoofdzakelijk in bed. Vanaf 2019 was ik volledig bedlegerig. Sinds de eerste operatie in 2020 kan ik half liggend door het leven en kan ik zelfs soms even zitten. Ik heb in de tijd dat het beter ging, zelfs een paar keer een uitstapje buiten de deur gemaakt. Helaas was dat van korte duur.
Maar helaas gaat alles steeds slechter met mijn gezondheid.
Mijn hoofd voelt als een bowlingbal en mijn nek als een satéprikker. Dat is geen goede combinatie kan ik jullie vertellen ????.
Ik ben hartstikke duizelig en instabiel zonder kraag, ik draag mijn kraag daarom bewust hoog en strak.
Zitten wordt steeds moeilijker, want ik heb te weinig kracht in mijn lijf en word vrijwel direct misselijk, dus de misselijkheidsmedicrtie is weer volop op voorraad.
Ik heb heel veel pijn in mijn nek, bovenrug, armen en schouders.
Ik onthoud vrij weinig. Gesprekken die ik met Stijn voer, vergeet ik en dan ben ik serieus verbaasd als hij naar een gesprek refereert en ik van niks weet ????????‍♀️. Bij afleveringen in series is dat wel handig, want je kan mij gerust vier keer dezelfde aflevering laten kijken, ik zie elke keer weer iets nieuws ????.
Dit zijn allemaal signalen dat ik achteruit hol. In een sprint.
Maar ik heb heel veel goede hoop! Ik kijk, gek genoeg misschien, ontzettend uit naar 13 mei: de dag dat ik geopereerd wordt.
Kijkend naar mijn lotgenoten die zoveel winst hebben behaald na hun operatie, is meer dan hoopgevend.
En mijn grote voorbeeld is natuurlijk Marina! Zij is in mei 2021 geopereerd en kijk haar nu! Jullie hebben allemaal kunnen zien wat zij heeft gedaan afgelopen week: voor meer dan 1.000 euro cupcakes gebakken én verkocht voor Anne’s fight for life! Staan in de keuken om te bakken, daarnaast lopen van bedrijf naar bedrijf, van winkel naar winkel en van huis naar huis om te verkopen. Dat is toch een droom?!
Wat een POWERVROUW is mijn goede vriendin Marina!!
Naast dat ik heel dankbaar ben dat ze dit, met de rest allemaal, voor mij gedaan heeft, heeft ze me nog een cadeau gegeven ????: hoop op echt een toekomst waarbij ik mijn eigen koffie kan zetten en mijn eigen brood klaar kan maken! Dankjewel lieve Marina, je bent een inspiratie!
Liefs, Anne.
Ga naar de inhoud