19 oktober 2020 – Anne heeft rechtop gezeten!

Het gaat iedere dag een stapje beter met Anne. Ze voelt zich goed naar omstandigheden. De ketamine is helemaal afgebouwd, de overige pijnmedicatie is bijna afgebouwd πŸ’ͺ. Zaterdag heeft ze gedurende de dag al 2 keer bijna rechtop gezeten. Voor Anne een hele nieuwe belevenis. Het afgelopen jaar heeft ze vrijwel 24/7 liggend doorgebracht. Ook zondag heeft ze weer even gezeten, ongeveer 10 minuten. Daarna moest ze weer gaan liggen. Na een dutje 😴 trok ze gelukkig weer bij en heeft ze de rest van de dag niet meer geslapen πŸ˜ƒ.
De sondevoeding wordt ppgebouwd en daar zijn ze al heel ver mee. Vrijdag heeft ze een paar stukjes meloen πŸ‰ en zaterdag een toetje 🍨gegeten. En deze zijn er beiden in gebleven! Geen horrorscenario met emmers en schoonmaken πŸ™ƒ.
Anne kan weer licht, geluiden en geur verdragen. Iets wat ze al heel lange tijd niet meer kon. En ze heeft weer kleur in haar gezicht ☺️.
Vandaag krijgt Anne een CT scan en gaat ze weer proberen iets langer te zitten dan gisteren.
Met Stijn gaat het goed, hij is blij dat het steeds beter gaat met Anne. Dit geeft hem rust en kan hij zelf ook weer wat beter slapen.
Anne is echt een bikkeltje en we zijn trots op haar πŸ’ͺ!
Tot de volgende update πŸ™‚!
Namens Anne en Stijn,
🧑 -Jantine-

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skip to content