Bert en Ernie

Bert en Ernie

Ziek zijn is niet perse goed voor je humeur 🙈. Of voor het humeur van je wederhelft 🙈. Niet dat we hier alle dagen brommend doorbrengen hoor haha 😂, maar zo nu en dan hebben we deze wisselwerking op elkaar. Nou komt daar een crowdfunding bovenop en de spanningen vliegen je soms om de oren hier 😱.
En zo gebeurt het regelmatig dat Jack en Rose (van Titanic) transformeren in Bert en Ernie. Net als afgelopen maandagavond.
Ik had niet zo’n beste dag. Mijn lijf schreeuwde het uit van de pijn, vermoeidheid en wat frustraties (die krijg je gratis bij een falend lijf). En precies dat had ook weer zijn uitwerking op mijn wederhelft, die ook aardig vermoeid was. Dus zo bromden we wat tegen elkaar, zoals in elk goed huwelijk zo nu en dan gebeurt.
We lagen in bed, klaar met brommen tegen elkaar en klaar voor de nacht. Mijn cocktail van 13 pillen en cannabis om überhaupt te kunnen slapen, had ik al even geleden genomen. Ik nam een cruciale beslissing 🤦🏼‍♀️, achteraf gezien niet de beste keuze maar goed 🤷🏼‍♀️, en zei tegen Stijn dat we net Bert en Ernie zijn soms. Dit waren nog niet eens mijn slechts gekozen woorden op het meeste ongelukkige moment. Nee, die moesten nog komen. Nadat Stijn even grinnikte om mijn ‘We zijn net Bert en Ernie’ uitspraak zei ik ‘Welterusten Bert’. Meteen had ik spijt 🙈. En ook weer niet. Want wat ik terugkreeg was onhandig en gruwelijk grappig tegelijk. Een puur nasale ‘Trusten Ernie’ zorgde ervoor dat ik zowat uit bed rolde. De tranen rolden over mijn wangen, ik kon niet meer stoppen. Stijn vluchtte de slaapkamer uit richting het toilet in de hoop dat dit mijn lachstuip zou doorbreken maar het mocht niet baten. Na een half uur was ik weer zo klaarwakker dat ik opnieuw kon beginnen met mijn slaapritueel haha. Maar het was de moeite waard.


Afijn, Bert en Ernie waren de volgende dag alweer Jack en Rose ♥️. En nog steeds. We zijn intens dankbaar voor wat er allemaal op ons pad komt. Zoveel mensen voor ons in beweging voelt echt als een warme deken van liefde.

Bedankt voor het lezen en een fijne dag.

Liefs, Anne.

Wil je dit blog delen? Heel graag want hoe groter mijn bereik wordt en des te sneller ik mijn doel behaalt heb, dankjewel daarvoor. Delen kan via de deelknop onderaan deze tekst ⬇️.

De naam van mijn pagina is achterhaald (maar ik kan de naam niet aanpassen door een fail in Facebook)!

Ik heb naast dunnevezelneuropathie ook zeer ernstige nekinstabiliteit. Hiervoor moet ik een levensreddende operatie ondergaan in Spanje en daarvoor zijn wij bezig met crowdfunding. Het gaat over zeer zeldzame aandoeningen waar in Nederland op dit moment geen behandeling voor is.

#annesfightforlife #annesfight #crowdfunden #instabielenek #aai #cci #hindbrainherniation #verzakkingkleinehersenen #EDS #hersenstamcompressie #cervicalestenose #sondevoeding #blaaskatheter #suprapub #dunnevezelneuropathie #schildkliercarcinoom #schildklierkanker #kanker #dysautonomie #artrose  #mentalhealthawareness  #ptss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skip to content