‘Here we go
On this roller coaster life we know
With those crazy highs and real deep lows
I really don’t know why
And I will go
To the farthest place on earth I know
I can travel all the road, you see
‘Cause I know you’re there with me’
Lyrics Danny Vera – Roller Coaster
Toevallig kwam ik op dit liedje uit, het raakte me. Dit lied lijkt wel speciaal geschreven voor ons. Voor ons leven, voor dit moment en voor wat er komen gaat.
We hebben afgelopen donderdagavond laat een mailtje gehad met een officiële datum voor de operatie ?! Super spannend. Maar waarom die lieve Amy in godsnaam dit soort mailtjes net voor bedtijd stuurt, is me een vraag, want slapen na zo’n mailtje is een kleine uitdaging ??. Haha…
Ik word op 13 oktober geopereerd. Wat betekent dat wij op 6 oktober aankomen in Barcelona en ik diezelfde dag opgenomen word in het ziekenhuis.
13 oktober is sinds 5 jaar een datum die in ons geheugen gegrift staat.
Op 13 oktober 2015 kwam mama in het ziekenhuis terecht met haar eerste ziekteverschijnselen van, wat we een paar dagen later hoorden, een hersentumor graad 4. Een tumor waarvan de mediane* leeftijd op 15 maanden ligt. 15 maanden!!!! Nu, bijna 5 jaar later, is ze er nog steeds. Zo ongelooflijk sterk. En op deze dag, precies 5 jaar later gaat dr. Gilete in de buurt van mijn hersenen snijden, om mij een beter leven te geven. Zo is de cirkel ⭕️ weer een beetje rond ♥️.
Aanstaande woensdag krijgt mijn moeder de uitslag weer van haar scans. Super spannend ??. Nu meer dan ooit…
Mijn lichaam is echt heel erg op. Ik krijg steeds meer klachten, die me volledig onderuit halen. Mijn bloeddruk is regelmatig zo ontzettend laag dat ik niet overeind kan blijven zitten, daarbij stijgt mijn hartslag naar 160 slagen per minuut. Mijn ademhaling gaat dan ook zeer moeizaam. Ik moet mezelf eraan herinneren te ademen. Als ik slaap adem ik zeer onregelmatig, wat er weer voor zorgt dat Stijn moeilijk kan slapen want hij maakt zich dan natuurlijk zorgen. De aanvallen blijven helaas ook niet uit. En de misselijkheid is deze dagen weer zo verlammend dat ik nu weer andere medicatie heb gekregen, in de hoop dat dit nu wel iets doet. Al met al is het geloof ik goed dat ik over een maandje geopereerd ben ?.
Dat is ook de reden dat ik stiller ben op mijn blog. Ik lig m’n tijd letterlijk uit te liggen tot ik naar Spanje kan. Ik hou van spelen met letters, woorden en zinnen. Daar zal ik nooit mee stoppen. Maar voor nu moet ik luisteren naar mijn lijf, zoveel mogelijk rust pakken en me zo ver als dat kan, voorbereiden op de grote operatie. Natuurlijk komen er nog nieuwe blogs voor die tijd, wellicht wat minder als jullie van me verwacht zijn. Dat spijt me ??.
Dankjewel voor het lezen en een fijne dag.
Liefs, Anne.
? Bedrag nodig: €130.000,-
*De mediaan is de middelste waarde in een reeks getallen die gerangschikt zijn naar grootte. Dat wil zeggen dat 50% van de getallen onder de mediaan ligt en 50% van de getallen boven de mediaan. Het voordeel van een mediaan is dat deze minder gevoelig is voor uitbijters dan het gemiddelde.

2 reacties

  1. Anne wat fijn voor jouw en Stijn dat het zo mooi en goed loopt met de actie Wij wensen Jouw en Stijn heel veel sterkte toe En een goede genezing Heel veel lieve groetjes van Annie en ook van Jan Ik ben de moeder van Hanneke Hanneke houd mij ook wat op de hoogte wel fijn van Hanneke Grt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.