De intenste rollercoaster van mijn leven

Daar bevinden wij ons nu zonder enige twijfel in. Mijn hemel wat is dit intens ?. Intens voor mijn lijf, maar vooral intens in liefde ♥️ en draagkracht ??. Ik ben diep geraakt door wat er gebeurd is de afgelopen 24 uur. Ik heb van donderdagmiddag tot gisteravond geleefd op adrenaline. Ik had donderdagnacht niet veel geslapen, stuiterde mijn bed uit. En ik kan je vertellen dat stuiteren met mijn lijf niet aan te raden is, wat zeg, niet eens haalbaar is ?. En toch zakte de adrenaline niet bepaald. Gelukkig kon ik vannacht wel weer beter slapen en is de adrenaline weer gedaald. Adrenaline is maar een gek beestje ? he?


Ik heb zoveel lieve, warme, steunende berichtjes gehad en gelezen ?. Het zijn er zoveel dat ik niet de kans heb gehad iedereen persoonlijk te bedanken. Vermoedelijk zal dat de aankomende tijd wel zo blijven ♥️. Bij voorbaat alvast mijn welgemeende excuses ??‍♀️?.

Er lopen nu al zoveel mooie dingen, dat ik niet weet waar ik zou moeten beginnen. Maar een ding weet ik wel en dat is dat ik jullie echt INTENS dankbaar ? ben. Ik ben diep ontroerd door alle gedeelde berichten, de wensen, steunbetuigingen en donaties. Eén voor één krachtpatsers die mij kracht geven vol te houden, door te gaan en mijn doel te behalen: naar Barcelona ?!

Bedankt voor het lezen, fijne zaterdag lieve mensen!

Liefs, Anne ?.

? www.annesfightforlife.nl
FB: http://www.facebook.com/annesfightforlife
Insta: annesfight
Twitter: annesfight

#annesfightforlife #annesfight #crowdfunden #instabielenek #aai #cci #CerebellarTonsilsEctopia #hindbrainherniation #verzakkingkleinehersenen #EDS #hersenstamcompressie #cervicalestenose #sondevoeding #blaaskatheter #suprapub #dunnevezelneuropathie #schildkliercarcinoom #schildklierkanker #kanker #dysautonomie #artrose #vitiligo #psoriasis  #astma #herniadiafragmatica #ongewenstkinderloos  #mentalhealthawareness  #ptss

5 Responses to “De intenste rollercoaster van mijn leven

 • Mirella en Twan Klomp
  1 jaar ago

  Lieve Anne, ook wij hebben een kleine donatie gedaan. Het liefst zou ik je het gehele bedrag willen geven “and go to Barcelona” ❤., maar dat halen we helaas nier met ons budget ?. Maar je einddoel wordt zeker bereikt! Houd vol, jij kunt dat, positieve gup ??☺Heel veel sterkte, geluk, liefs en een hele dikke knuffel ???

 • Jacqueline van As
  1 jaar ago

  Ik heb even een vraagje. Wij hebben via deze site een donatie gedaan, maar toen ik alles via Ideal had gedaan stond er:
  betaling mislukt.

  Het is wel afgeschreven van onze bankrekening. Kunt u mij zeggen of de betaling is gelukt?

  Hoop van u te horen.

  Met vriendelijke groet,
  Jacqueline van As

  • Goedenavond Jacqueline,
   Allereerst heel erg bedankt voor het doneren. Jammer dat er een melding kwam dat de betaling is mislukt, terwijl het wel van de rekening is afgeschreven.
   Ik ga het doorgeven aan degene die de rekening beheert en de donaties bijhoudt, die kan dat nakijken en dan laat ik het zo snel mogelijk weten.
   Met vriendelijke groet,
   Inge Doppert, Team Social Media Anne’s fight for life.

  • Goedenavond Jacqueline,

   Degene die de rekening beheert en de donaties bijhoudt heeft het gecheckt en heeft gezien dat gisteren 25 augustus om 15:02 uur een donatie is ontvangen van €50,- van J.P.T. van As.
   Betreft dit jullie donatie? Zo ja dan is het allemaal goed gegaan.
   Graag hoor ik van jullie als dat niet zo is.
   Nogmaals bedankt voor het doneren!

   Met vriendelijke groet,
   Inge Doppert, Team Social Media Anne’s fight for life

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skip to content