Mijn motto: Er is niets leukers dan geven in het leven. En dat blijft mijn motto. Het voelt fijn om te geven.

Niet zo lang geleden overleed ons neefje. Zeer plotseling. Hij was 9 jaar. 9 jaar jong. Veel te jong. Het verdriet was voor ons al zo overweldigend. Ik kan me niet voorstellen hoe dit voor zijn papa, bonusmama, mama, zussen en broers is. En voor zijn oma die niet lang geleden haar man, mijn schoonvader, verloor. Dat moet zo’n intense pijn zijn, die met geen pen te beschrijven is. Je kind verliezen, of op zo’n jonge, cruciale leeftijd, je broertje verliezen is verschrikkelijk.

En weer kwam mijn motto naar boven. Ik wilde iets. En was er vrij snel uit wat. Ik wilde ieder van hen, ook zijn bonusoma en -opa én zijn oom, tante, nichtje en neefjes, iets persoonlijks geven van Nijs. Ik wilde iedereen een ‘Eigenijs’ geven. De avatars van Nijs heb ik laten drukken door Marielle. En mijn lieve tante Tiny heeft me geholpen bij de uitvoering van mijn plan. En hoe!?! Ze is dagen bezig geweest met ontwerpen, knippen en naaien. Zo ontzettend lief. Dat noem ik nog eens een creatief genie.

Voorop het kussen staat Nijs zijn avatar en achterop Nijs zijn kleding en zo heeft iedereen nu een ‘Eigenijskussen’.

En zo kom ik weer terug bij mijn levensmotto; Er in niets leukers dan geven in het leven. Of dit leuk was? Nee, leuk was het bepaald niet. Maar het gaf een heel klein beetje voldoening in alle onmacht die ik voelde.
Liefs, Anne

💶
Bedrag nodig: €87.500,-

✔️
Wil je dit blog delen? Heel graag, dankjewel daarvoor. Want hoe meer mensen mijn berichten delen, hoe groter mijn bereik en de kans dat ik mijn benodigde bedrag snel bij elkaar heb. ⬇️ Delen kan via de deelknop onderaan deze tekst.

➡️
Stichting Anne’s fight for life
➕ NL17RABO0356659631
Facebook: Anne’s fight for life
Insta: annesfight
Twitter: annesfight
LinkedIn: Anne’s fight for life

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.