Jaaaa! Eindelijk goed nieuws vanuit onze kant wat betreft mijn gezondheid!

De tumor in mijn hoofd is niet gegroeid!
We hadden toch wel een klein beetje de kriebels omdat mijn zicht heel hard achteruit is gegaan. Deze tumor kan er namelijk voor zorgen dat je zicht verandert. Maar dat is dus niet het geval! Yes!

En dan hebben we nog meer goed nieuws! De schildklierkanker is niet terug. Joehoew! Nou moet ik zeggen dat ik daar zeer zelden bang voor ben, maar het is altijd fijn bevestigd te krijgen!
Ik kreeg in 2020, na vijf maanden uitstel van de operatie, de diagnose papillair schildkliercarcinoom. Dat is de meest voorkomende vorm van schildklierkanker maar erg zeldzaam. De vijf maanden uitstel had alles met corona te maken. Ik heb dus geluk gehad dat ik deze vorm van kanker had, die zeer zelden uitzaait. Omdat ik toen, en nu, te ziek ben voor de officiรซle behandeling van deze kanker, hebben we in gezamenlijk overleg met de chirurg, endocrinoloog, oncoloog en het team besloten de behandeling te staken en mij jaarlijks te controleren.
En nu voor het tweede jaar op rij, goed nieuws!

We hebben op dit moment een aantal bizar drukke weken, naast de crowdfunding die veel vergt. En dan nog het verdriet rondom mama, dat natuurlijk nog steeds erg nadrukkelijk aanwezig is.
Vorige week hadden we vijf ziekenhuisafspraken. En deze week drie, waarvan alledrie in een ander ziekenhuis. Dinsdag hadden we het Radboud, gister hadden we MUMC+ (Maastricht) voor de thuisbeademing en morgen mag ik naar Veldhoven voor de katheterwissel. En dat zal weer een fijne worden, gezien het feit dat ik alweer geruime tijd blaasontsteking heb.
Volgende week weer en die week erop ook nog een aantal, waarvan dermatoloog, oogarts en MDL-arts.

Maar gister was wel een ziekenhuisbezoek met een gouden randje! Want, toeval bestaat niet, was mijn lieve vriendin en lotgenoot Marina op dezelfde dag in het hetzelfde ziekenhuis! En dan moeten we elkaar natuurlijk zien, want Marina woont vlakbij Schiphol en dat is helaas niet naast de deur.ย  Dus hadden we daar afgesproken. We hebben elkaar vastgehouden (dat kon omdat Marina corona heeft gehad onlangs) en we hebben even samen gehuild. Veel gepraat in veel te weinig tijd, maar wat was het heeeeeerlijk! En toen kreeg ik een prachtig cadeau: Een lotusbloem waar een kaarsje in past voor bij mama. En dat trof me recht in mijn hart, want de betekenis van een lotusbloem is prachtig:

๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ถ๐˜ด๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฎ ๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ซ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ข๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ด๐˜บ๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ญ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ถ๐˜ด๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฎ ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ข๐˜ต ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ช ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜จ ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ. ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ถ๐˜ด๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฎ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ต ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ญ๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต, ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ด ๐˜ป๐˜ถ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ต๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ช๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ช๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ด ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ต ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ข๐˜ญ ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ข๐˜ต ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ ๐˜ป๐˜ฆ๐˜จ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ต๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ ๐˜ป๐˜ข๐˜ญ ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ, ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ถ๐˜ด๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฎ ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ธ๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ป๐˜ข๐˜ญ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ด ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ต๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ ๐˜ญ๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฑ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ช ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ.

En mama is mijn lichtje, onze zon! En ze zal altijd bij me blijven. En ik zal altijd lichtpuntjes hebben om door te gaan en Marina is absoluut een van die lichtpuntjes!

Liefs, Anne.

๐Ÿ’ถ Bedrag nodig: โ‚ฌ87.500,-
๐Ÿ“ˆ Bedrag opgehaald: โ‚ฌ30.291,-

๐Ÿ’š Doneren: https://annesfightforlife.nl/doneren/
๐Ÿ’ฐ Waarvoor crowdfunden? https://annesfightforlife.nl/waarom-doneren/

๐Ÿ“บ https://youtu.be/6B5AGYKW9N4
๐ŸŒ www.annesfightforlife.nlย 

โœ”๏ธ Wil je dit blog delen? Heel graag, dankjewel daarvoor. Want hoe meer mensen mijn berichten delen, hoe groter mijn bereik en de kans dat ik mijn benodigde bedrag snel bij elkaar heb.

โžก๏ธ Stichting Anneโ€™s fight life
โž• NL17RABO0356659631

Facebook:annesfightforlife
Insta: annesfight
Twitter: annesfight
LinkedIn: Anneโ€™s fight for life

#EDS #ehlersdanlos #cervicaleinstabiliteit #cervicalefusie #CCI #AAI #verzakkingkleinehersenen #hersenstamcompressie #tetheredcord #verdrukkinghoofdaders #jugularveins #gebrokennekwervel #artrose #annesfightforlife #AFFL #annesfight #crowdfunden #drGilete #Barcelona #Spanje #Teknon #MCAS #dunnevezelneuropathie #ziektevanAddison #bijnierschorsinsufficiรซntieย  #goedaardigehersentumor #tumorhypofyse #thuisbeademing #suprapubischekatheter #ptss

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *