Lieve volgers,
In deze film is zichtbaar wat de nieuwe operaties voor mij gaan doen en wat de huidige situatie is! Het resultaat is verbluffend. It’s magic!

De eerste operatie, oktober 2020, heeft mijn leven gered! En daar zijn we enorm dankbaar voor. Deze twee nieuwe operaties zijn nodig om mij weer een leefbaar leven te geven. Een leven mét kwaliteit, samen met familie en vrienden. Gedreven door liefde ♥️ en creativiteit.

💚 Doneren: https://annesfightforlife.nl/doneren/

Het resultaat van deze operatie aan mijn nek, is dat ik meer beperkt wordt in mijn fysieke bewegingsvrijheid doordat mijn nek verder wordt vastgezet (T4). Maar zonder deze operatie ben ik beperkter in het leven in vrijheid. Beperkter omdat ik nu zoveel klachten ervaar door de instabiliteit (het verschuiven van mijn wervels) in mijn nek en bovenrug. Ook de verkleving in mijn onderrug, de zogenaamde tethered cord, zorgt voor veel beperkingen. Zoveel beperkingen dat ik hierdoor veel tijd, liggend, binnen de vier muren van mijn huis doorbreng. Dat is geen kwaliteit van leven, dat is leven, meer niet.

💚 Doneren: https://annesfightforlife.nl/doneren/

In Spanje zit een neurochirurg die hierin gespecialiseerd is en mij kan helpen. Daarom moet ik zo snel mogelijk naar Spanje om verdere schade te beperken. Helaas zijn de onderzoeken naar deze zeldzame complicaties in Nederland nog lang niet zover dat dit in hier verholpen kan worden. Daarom moet ik naar Spanje!

Met pijn in mijn hart moet ik jou weer om hulp vragen om het geld bij elkaar te krijgen. Want terwijl mijn moeder op sterven ligt, ik zelf ernstig ziek ben moeten we ook nog een crowdfunding opzetten. Dat is zwaar maar onze realiteit. En daarom hebben we veel hulp nodig. Help jij mij?

Ik kijk uit naar de operaties, want ik wil leven mét kwaliteit!

Liefs, Anne.

💶 Bedrag nodig: €87.500,-
📈 Bedrag opgehaald: €20.381,-

💚 Doneren: https://annesfightforlife.nl/doneren/

💰 Waarvoor crowdfunden? https://annesfightforlife.nl/waarom-doneren/
🌐 www.annesfightforlife.nl

✔️ Wil je dit blog delen? Heel graag, dankjewel daarvoor. Want hoe meer mensen mijn berichten delen, hoe groter mijn bereik en de kans dat ik mijn benodigde bedrag snel bij elkaar heb. ⬇️ Delen kan via de deelknop onderaan deze tekst.

➡️ Stichting Anne’s fight life
➕ NL17RABO0356659631

Insta: annesfight
Twitter: annesfight
LinkedIn: Anne’s fight for life

Ik ben in oktober 2020 geopereerd in Spanje. Lees hier meer over de schade en de diagnoses die ik destijds had:
https://derollendeblogger.nl/…/complex-uniek-en-veel…/

Hier lees je het operatieverslag:
https://derollendeblogger.nl/…/11-november-2020…/

#EDS #ehlersdanlos #cervicaleinstabiliteit #cervicalefusie #CCI #AAI #verzakkingkleinehersenen #hersenstamcompressie #tetheredcord #verdrukkinghoofdaders #jugularveins #gebrokennekwervel #artrose #annesfightforlife #AFFL #annesfight #crowdfunden #drGilete #Barcelona #Spanje #Teknon #MCAS #dunnevezelneuropathie #ziektevanAddison #bijnierschorsinsufficiëntie #goedaardigehersentumor #tumorhypofyse #thuisbeademing #suprapubischekatheter #ptss

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *