Lieve allemaal,

Ik gebruik mijn blog vrijwel nooit voor mijn crowdfunding. Maar nu heb ik jullie hulp nodig!

Voor mijn crowdfunding is er een actie bedacht door mijn lieve vriendin én lotgenoot. Zij gaat met haar dochtertje -Anne’s little fighter- iets doen voor Anne’s fight for life.

Maar dit bracht me direct op een idee! Wij gaan dezelfde actie doen in onze regio, het liefst op dezelfde dag. En hiervoor hebben wij een praktijkschool, het PRO college Boxmeer, bereid gevonden ons te helpen. Hoe tof!

En nu willen we dus op meer locaties in het land dit gaan doen. En met mijn landelijke netwerk via mijn blog, zou het misschien kunnen lukken, toch?

Wat is de bedoeling?

  1. Er gaat heel veel gebakken worden. Dus er is een grote keuken nodig, bijvoorbeeld op een middelbare school of horeca-opleiding. Of gewoon een aantal ovens in verschillende huishoudens. Zoals mijn vriendin het gaat doen.
  2. Dan is het de bedoeling dat je een sponsor vindt voor de ingrediënten. Een plaatselijke supermarkt bijvoorbeeld.
  3. Daarna is het de bedoeling dat deze baksels verkocht gaan worden waarbij de volledige opbrengst is voor Anne’s fight for life. Misschien zijn er mensen met kinderen -Anne’s little fighters- die willen helpen met de verkoop van de baksels in een marktkraampje bijvoorbeeld.

Opbrengst per project: Ongeveer 1.000 euro.
En dat is echt veel geld!

Wat vraag ik nou eigenlijk?
Mensen die dit project in hun eigen regio willen opzetten van punt 1 tot en met punt 3.
Uiteraard is het de bedoeling dat de plaatselijke media, en mogelijk zelfs landelijke media, hier aandacht aan gaan schenken, waarbij we de sponsoren uiteraard ook willen noemen.
En daarmee creëren we dus zowel aandacht voor Anne’s fight for life als ook aandacht voor deze aandoeningen.

Zie jij dit zitten? Stuur ons dan een PB, een mail op annesfight@gmail.com of reageer hieronder in een reactie en wij nemen contact met jou op!

Ik hoop dat er tussen al mijn trouwe volgers ‘maar’ een persoon is die denkt; Yes, ik wil en kan Anne een handje helpen!

Wij wachten in gezonde spanning af ♥.

Liefs, Anne.

???? Bedrag nodig: €87.500,-
???? Bedrag opgehaald: €34.530,-

???? Doneren: https://annesfightforlife.nl/doneren/
???? Waarvoor crowdfunden? https://annesfightforlife.nl/waarom-doneren/

???? https://youtu.be/6B5AGYKW9N4
???? www.annesfightforlife.nl 

✔️ Wil je dit blog delen? Heel graag, dankjewel daarvoor. Want hoe meer mensen mijn berichten delen, hoe groter mijn bereik en de kans dat ik mijn benodigde bedrag snel bij elkaar heb.
⬇️ Delen kan via de deelknop onderaan deze tekst.

➡️ Stichting Anne’s fight for life
NL17RABO0356659631

Facebook: Anne’s fight for life
Insta: annesfight
Twitter: annesfight
LinkedIn: Anne’s fight for life

#EDS #ehlersdanlos #cervicaleinstabiliteit #cervicalefusie #CCI #AAI #verzakkingkleinehersenen #hersenstamcompressie #tetheredcord #verdrukkinghoofdaders #jugularveins #gebrokennekwervel #artrose #annesfightforlife #AFFL #annesfight #crowdfunden #drGilete #Barcelona #Spanje #Teknon #MCAS #dunnevezelneuropathie #ziektevanAddison #bijnierschorsinsufficiëntie  #goedaardigehersentumor #tumorhypofyse #thuisbeademing #suprapubischekatheter #ptss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga naar de inhoud