Korte update met een dringend liefdevol verzoek ???

Allereerst wil ik iedereen echt nogmaals bedanken voor de steun, het medeleven, de kaartjes, berichtjes, cadeaus en tekeningen ♥️. Het is te veel om op te noemen, maar allemaal even liefdevol ontvangen! Dankjewel  namens mij en Stijn.
Waar ik een week geleden nog relaxed was en geen spanningen voelde, merk ik dat ik nu wel nerveuzer word. Ik zie enorm op tegen het afscheid van mijn beste maatje Tieske ?. Ik moet er niet aan denken dat ik hem zo lang niet zie en de tranen springen me weer in de ogen nu ik dit schrijf.

Al met al ben ik momenteel erg emotioneel. Alles van de afgelopen maanden is voelbaar. Van het moment vanaf de diagnoses, het overlijden van de vader van Stijn (wat mis ik die lieve man vreselijk), mijn schildklierkanker, de heftige blaasproblemen en de daaropvolgende operatie voor mij SP katheter en dit alles opgevolgd door de crowdfunding. Ons jaar 2020 is met recht een KUTjaar, met een gouden randje door de crowdfunding en de ongelooflijke dosis liefde die wij hierdoor ontvingen en ontvangen ?.

Het vele ziek zijn, met de ongelooflijke hevige misselijkheid en de wegrakingen, zorgen ervoor dat ik nu erg paniekerig ben, als ik weer zo hevig misselijk word. Paniek voor het donker. Ik kan niet tegen licht als ik zo ziek ben, maar word helemaal angstig in het pikkedonker, en dat is iets nieuws. Ik ben nog nooit bang geweest in het donker. Ook het bang zijn om alleen te zijn neemt dan ernstige vormen aan. Ik ben ontzettend schrikachtig en schrik van elk klein geluidje met helemaal de rambam. Dit is een kleine greep uit wat ik ervaar op de momenten dat ik weer zo hevig misselijk ben.
Afgelopen weken viel beetje bij beetje het kwartje waar mijn paniek vandaan komt op het moment dat ik me weer zo ziek voel. Ik ben door de lange tijd van aanvallen, met die hevige misselijkheid echt getraumatiseerd ?. Ik zit vol in de herbelevingen als ik weer in die hevige misselijkheid beland, waardoor ik vaak veel moet spugen en daardoor dus flauwval. Gelukkig heb ik sinds een week een ander medicijn, die gebruikt wordt bij misselijkheid door chemotherapie. Ik slik daar best een hoge dosis van op vaste tijden, waardoor er een spiegel is ontstaan in mijn bloed. Ik merk wel verschil. Alleen bij spanningen komt de misselijkheid hier toch weer doorheen ??‍♀️.

En daarom schrijf ik nu dit blog met een dringend liefdevol verzoek aan jullie allemaal ???.
We hebben de aftelkalender gestopt op mijn verzoek. Ik merk dat als ik me slecht voel, ik me nog onrustiger begin te voelen van het aftellen. Maar ook het aftellen zelf zorgt voor spanningen bij mij en dat maakt dat ik me slechter ga voelen. Een vicieuze cirkel waar ik dan niet meer makkelijk uit raak.
En ik vind het heel moeilijk om dit te vragen aan jullie ?, omdat ik weet dat alles vanuit zoveel liefde naar mij gestuurd wordt en op dezelfde manier door mij ontvangen. Maar ik wil echt vragen om mij geen PB te sturen omdat ik hier niet meer op kan reageren ⛔️. Ik heb de afgelopen dagen en vandaag en morgen gebruikt om een aantal mensen nog te zien in hele korte bezoekjes. En dat vraagt al genoeg van me. Ik kan me eraan opladen omdat ik zoveel van de mensen om me heen houd, maar ik moet daarnaast wel mijn rust pakken. Ik hoop echt dat iedereen dit verzoek begrijpt, want het is niet ondankbaar bedoeld. In tegendeel, want ik schrijf dit oprecht met pijn in mijn hart ?.

Met heel veel liefde voor jullie allemaal, is dit mijn laatste berichtje voor vertrek. In Spanje zal ik vast en zeker nog een keer van me laten horen voor het grote avontuur echt gaat beginnen.

Dankjewel voor het lezen en de steun.

Liefs, Anne.

#annesfightforlife #annesfight #crowdfunden #instabielenek #aai #cci #hindbrainherniation #verzakkingkleinehersenen #EDS #hersenstamcompressie #cervicalestenose #sondevoeding #blaaskatheter #suprapub #dunnevezelneuropathie #schildkliercarcinoom #schildklierkanker #kanker #dysautonomie #artrose  #mentalhealthawareness  #ptss

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skip to content