Er zijn van die mensen, mensen die je raken. Maar dan echt raken, waardoor je ontroerd bent, zelfs een traantje laat. Ik heb tussen al mijn verdriet door, het geluk dat ik deze mensen tegenkom.

Zo ook bijvoorbeeld die lieve Carola, met haar warme, sprankelende persoonlijkheid. Ik kreeg na mijn eerste operatie van haar een cadeaubon voor haar prachtige winkel.
We hadden het toen al over dat een jurk dragen met een katheter gewoon niet stylish verantwoord is omdat er altijd een slang onder je jurk uitkomt. Een jurk, iets waar ik ooit zo dol op was, kon niet meer. En toen was daar Carola; het creatieve genie!
De tijd verstreek, en ineens kreeg ik een appje van haar, of ze voor mij een mooie jurk mocht ontwerpen die ik wel aan kon met mijn katheter. Ik wilde het eerst niet doen, omdat ik inmiddels een soort skippybal ben. Want mijn hemel, ik heb me nog nooit in mijn leven zo ongelukkig en opgeblazen gevoeld in mijn lijf als nu. En de laatste weken hebben daar niet aan bijgedragen, want de hydrocortison was niet aan te slepen op de dagen rondom mama’s sterven.
Dus appte ze Stijn, want ze wilde mij gewoon gelukkig maken. En wederom geheel belangeloos. Die tranen kwamen vanzelf. Daarna kwam Carola, voor het opnemen van de maten, slik. En toen kwam de jurk! Hij is geweldig, zit ongelooflijk lekker, omdat het een heerlijk stretchiestofje is en mijn katheter kan gewoon op een geheime plek op buikhoogte, naar buiten! Geen gekke beenzak aan mijn been, nee mijn urinezak heb ik in een super fancytasje, ook van spijkerstof. Matcht helemaal te gek met elkaar! Echt super tof!

Carola is zo’n mens die leeft om andere mensen gelukkig te maken. Gewoon, omdat ze dat fijn vindt! En ik mag me gelukkig prijzen dat zij iemand is die ik mag kennen. Daarvoor ben ik dankbaar.

Zo ook Robert van Multicopy Nijmegen en Venray. Ik ken hem als contact vanuit mijn werk (ooit) en hij drukt belangeloos voor mijn crowdfunding het drukwerk: 250 visitekaartjes (ik vroeg er 100), posters en vloerstickers. Met dat laatste idee kwam hij zelf. Echt ongelooflijk gaaf!

En ik hoef hem maar te mailen met een vraag voor hulp en voor ik op verzenden heb geklikt, heeft hij al ‘ja’ geantwoord. Ook met zo’n contact prijs ik me gelukkig. Robert is ook zo’n warme, vriendelijke reus die ons altijd iedereen tot dienst wil zijn!

En als je dacht dat ik klaar was? Mooi niet. Ik ben in Boxmeer ondernemers aan het benaderen om te vragen er iets mogelijk is wat betreft mijn crowdfunding. Iets wat ik vreselijk moeilijk vind, omdat juist de ondernemers het nu zo zwaar hebben. En daarom ben ik verder gaan denken, ik wil niks van de ondernemer, alleen een beetje morele steun in de vorm van een poster tegen de balie en een donatiepotje naast de kassa. En ja hoor! Jamie, een oud schoolgenootje van me, van Chris Cox Groente & Fruit, stond net als de vorige keer, ook nu weer meteen open om hulp te bieden. En zo vroeg ik Sandra van Il & elle beenmode in Boxmeer om hulp en zij regelde het gewoon. Pub Esser had al een leuk idee. Onze oude kapster, Liza, van Bloom hair&more, waar mama en ik jaren samen kwamen, wil helpen. Ook nu ik al jaren niet meer naar haar toe kan. En toch is zij iemand die zo ongelooflijk meeleeft en wil helpen. Sandra van de Passand denkt mee. Marianne wil weer helpen met engeltjes te maken en mijn vriendin Marlon gaat ze verkopen, dus ook de engeltjesactie komt er weer aan 🧡!

En dan als kers op de taart al die donaties! WAUW!
En dan die de mensen die mij in m’n crowdfunding helpen achter de schermen, op social media bijvoorbeeld. Zo gaaf en geweldig. Diep ontroerd en zo dankbaar. Ik kan doorgaan en doorgaan en dat doe ik ook, later in een andere post.

Er zijn zoveel mooie mensen. En die mensen geven mij een lach op m’n gezicht als de tranen stromen. Dankjewel lieve mensen voor alle steun uit welke hoek dan ook!

Liefs, Anne.

💶 Bedrag nodig: €87.500,-
📈 Bedrag opgehaald: €26.701,-

💚 Doneren: https://annesfightforlife.nl/doneren/
💰 Waarvoor crowdfunden? https://annesfightforlife.nl/waarom-doneren/

📺 https://youtu.be/6B5AGYKW9N4
🌐 www.annesfightforlife.nl 

✔️ Wil je dit bericht delen? Heel graag, dankjewel daarvoor. Want hoe meer mensen mijn berichten delen, hoe groter mijn bereik en de kans dat ik mijn benodigde bedrag snel bij elkaar heb.
⬇️ Delen kan via de deelknop onderaan deze tekst.

➡️ Stichting Anne’s fight life
NL17RABO0356659631

Insta: annesfight
Twitter: annesfight
LinkedIn: Anne’s fight for life

#EDS #ehlersdanlos #cervicaleinstabiliteit #cervicalefusie #CCI #AAI #verzakkingkleinehersenen #hersenstamcompressie #tetheredcord #verdrukkinghoofdaders #jugularveins #gebrokennekwervel #artrose #annesfightforlife #AFFL #annesfight #crowdfunden #drGilete #Barcelona #Spanje #Teknon #MCAS #suprapubischekatheter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *