Stilte voor de storm

Het is wat stil hier. Stilte voor de storm zeg maar. Mijn crowdfunding gaat nu echt bijna live. Het is wachten op de bank. Super spannend vind ik het allemaal.
Ik probeer alle zeilen bij te zetten maar ik moet helaas keer op keer weer toegeven dat ik kapot ben. Ik ben moe. Moe van het jarenlang strijden. Moe van het vele verdriet. Moe van de afgelopen maanden. Man wat is dit een bizar verdrietig jaar voor ons. Wat hebben we veel moeten inleveren.

Het doet nu ook extra pijn dat ik met dit prachtige weer hier binnen lig. De wereld gaat verder en dat besef ik me de laatste dagen weer meer dan anders. Stijn is -gelukkig- altijd bij me want alleen zijn kan wel als ik niet op hoef te staan zeg maar.
Ik hou m’n nieuwe doel voor ogen, in de hoop dat ik volgend jaar ook weer mee kan doen met de wereld. Ik ben er zo aan toe… Stijn ook.

Nog heel even en dan kan ik jullie de naam van mijn stichting verklappen. En daarmee ook de nieuwe social media kanalen voor mijn crowdfunding showen. En natuurlijk mijn splinternieuwe website. Bijna…

Bedankt voor het lezen en hopelijk genieten jullie wel van het zonnetje!

Liefs, Anne.

* Auteur gedicht: Anne van Dijk

#crowdfunden #instabielenek #teknon#aai #cci? #CerebellarTonsilsEctopia #hindbrainherniation #verzakkingkleinehersenen #EDS? #hersenstamcompressie #cervicalestenose #sondevoeding #blaaskatheter #suprapub #dunnevezelneuropathie #schildkliercarcinoom #schildklierkanker #kanker #dysautonomie #B12deficiëntie #artrose #gastritis #vitiligo #psoriasis  #astma #herniadiafragmatica  #reflux #ongewenstkinderloos  #mentalhealthawareness  #ptss #tieskethegoldendoodle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skip to content